Ihmiset

17 vuotta nuorempaan rakastunut Sani Annassa: "Kun kemiat kohtaavat, ikä menettää merkityksensä"

Laulaja Sani alkoi 46-vuotiaana toteuttaa unelmaansa ja vuokrasi Nakkilasta kartanon. Viikonloput hän keikkailee, arkipäivät sujuvat matkailupalveluita järjestäessä.

Sani eli Saija Aartela, 46, kertoo uudessa Annassa ehtineensä unelmoida matkailupalveluiden tarjoamisesta kymmenisen vuotta, ennen kuin sopiva paikka majatalolle löytyi. Nyt Sani emännöi Villilän kartanoa Nakkilassa ja elää haavettaan todeksi.

”Keikkaelämän vastapainoksi olen kaivannut paikkaa, jossa voin tehdä jotakin käsilläni. Olenhan koulutukseltani artesaani. Kun sitten kuulin, että Villilä on vuokrattavissa, tulimme katsastamaan tilaa ja tiesin heti, että tänne voin rakentaa unelmani”, Sani kertoo Annassa.

Sani on häärinyt Villilän kartanolla vuoden alusta asti. Keväällä kartanoa on kunnostettu, kesällä majoitus- ja ravintolapalveluiden on tarkoitus pyöriä täysillä.

Lue myös: Uusi ammatti aikuisiässä? Näistä vinkeistä saat apua, kun harkitset ammatinvaihtoa

Tehokas monitoiminainen

Keikkailua Sani ei kuitenkaan aio lopettaa, vaan hän aikoo kierrellä laulajana viikonloput ja pyörittää kartanon asioita arkipäivisin.

”Laulajanhommia en lopettaisi, vaikka taivaalta tipahtaisi miljoona”, Sani toteaa Annassa.

Sani ja yhtiökumppani ovat vuokranneet Villilän kartanon Nakkilan kunnalta. Käytännön asioista huolehtivat kartanolla oma kokki ja siivoojat, ja Sanin rooli on toimia kartanon keulakuvana.

Kartano saa Sanin tekemään suuria suunnitelmia. Tarkoitus olisi, että vieraat pääsisivät kartanolla nauttimaan musiikista, teatterista ja hemmotteluviikonlopuista. Luvassa on myös ratsastusta läheisellä ratsutilalla ja lohikalastusta joella.

”Samoin kuin artistina, haluan näillä palveluilla tuottaa ihmisille elämyksiä, irtiottoja arjesta”, Sani kertoo.

Kotona Ylöjärvellä Sanin huomiota kaipaavat 7-vuotias tytär ja avopuoliso Samuli Erkkilä. Joka toinen viikko Sani pitääkin maanantain ja tiistain vapaata voidakseen viettää aikaa kotonaan.

Sani, Saija Aartela, kartano, kartanon emäntä, 17 vuotta nuorempi mies, uusi rakkaus, alanvaihto

17 vuotta nuorempi mies vei mukanaan

Avomiehensä Sani tapasi tamperelaisella terassilla, kun nuori muusikko tuli esittäytymään hänelle suoraan keikalta kajalit silmien ympärillä. Sani tarvitsi yhtyeeseensä tuuraajaa kitaristille, ja hänelle oli suositeltu Trust No One -bändin Samulia.

Laulaja ja kitaristi löysivät nopeasti yhteisen sävelen myös esiintymislavan ulkopuolella.

”Ajelimme pitkiä keikkamatkoja kahdestaan, ja huomasin, että voin luottaa Samuliin. Tilitin hänelle suunnilleen koko elämäni. Työkaveruus muuttui pikkuhiljaa parisuhteeksi. Kun rakkautta oli tarjolla, en lähtenyt sitä vastaan pyristelemään”, Sani kertoo uudessa Annassa.

Rohkeutta siinä kuitenkin vaadittiin. Samuli on 17 vuotta Sania nuorempi. Oli selvää, että suhde aiheuttaisi puheita, mutta Sani päätti olla piittaamatta niistä.

Lue myös: Näyttelijä Kirsti Wallasvaara rakastui nuorempaan mieheen: ”Rakkaus ei katso ikää”

”Kun kemiat kohtaavat, ikä menettää merkityksensä. Tosin onhan se huvittava ajatus, että kun minä jo käynnistelin uraani, tuleva mieheni tepasteli kurahousuissaan päiväkodissa Hankasalmella”, hän nauraa.

Keväällä Sani ja Samuli kihlautuivat. Kihloissa Sani on ollut aikaisemminkin, mutta ensimmäistä kertaa hänestä tuntuu siltä, että vierellä on mies, jonka kanssa voisi jatkaa avioliittoon asti.

”Voisimme mennä vihille vaikka kahdestaan. Tärkeintä on lupaus sitoutumisesta”, Sani pohtii Annassa.

Lue myös Annan juttu: 17 vuotta itseään nuoremman kanssa kihlautunut Sani: ”Jos Samuli joskus haluaa biologisen lapsen, hän on vapaa menemään”

Kommentoi

Kommentoi juttua: 17 vuotta nuorempaan rakastunut Sani Annassa: "Kun kemiat kohtaavat, ikä menettää merkityksensä"

Sinun täytyy kommentoidaksesi.