Satu Silvo

Satu Silvo Annassa: ”Erotiikka tekee parisuhteesta erityisen”

Näyttelijä Satu Silvo viettää lähes kaiken aikansa avopuolisonsa Reidar Palmgrenin kanssa. Pariskunta ei juuri koskaan edes riitele, selviää tuoreesta Annasta.

Miltä tuntuu, kun oman kumppanin kanssa jakaa työmatkan, työpäivän ja vapaa-ajan? Satu Silvon, 55, mukaan hyvältä.

”Meitä ei kyllästytä toistemme seura. Meidän on hyvä olla yhdessä”, Satu kertoo uusimmassa Annassa.

Sadun elämässä alkoi kesällä uusi vaihe, kun etäsuhde näyttelijä Reidar Palmgrenin kanssa vaihtui avoliitoksi.

”Yhteiselomme on helppoa. Emme juuri koskaan edes riitele. Puhumme usein yhteisestä verenkierrosta. Minusta tuntuu, että sellainen meillä Reidarin kanssa on. Ymmärrämme toisiamme puolikkaasta ajatuksesta”, Satu sanoo Annassa.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren

Satu Silvo ja Reidar Palmgren

Viime aikoina pariskunta on viettänyt lähes kaiken aikansa yhdessä, sillä he näyttelevät yhdessä romanttisessa komediassa Toinen kerta toden sanoo. Komediaa esitetään parhaillaan Aleksanterin teatterissa Helsingissä ja sen jälkeen muissa kaupungeissa.

Ikä muuttaa suhtautumista ulkonäköön ja erotiikkaan

Satu Silvo ei ole koskaan kokenut erityisen suuria ulkonäköpaineita, selviää Annan jutussa. Iän myötä Satu suhtautuu kuitenkin entistä kriittisemmin ulkonäköönsä esimerkiksi kuvaustilanteissa.

”Olen kauneimmillani mieheni käsivarsilla. Kuulostaa kliseiseltä, mutta totta se on, että rakkaus kaunistaa. Kun olen rakastettu ja hyväksytty, tunnen itseni kauniiksi.”

Satu kertoo, että Reidarin kanssa erotiikkaa on aina ilmassa, kun he ovat samassa tilassa.

”Erotiikka paranee iän myötä. Parasta on arjen erotiikka: helliä kosketuksia, lähekkäin istumista ja toisen huomioimista. Reidar hieroo usein jalkapohjiani. Seksuaalinen läsnäolo on paljon monimuotoisempaa kuin se, että pitäisi koko ajan olla lakanoiden välissä. En voisi kuvitella olevani seksittömässä parisuhteessa, sillä erotiikka tekee parisuhteesta erityisen”, Satu sanoo Annan jutussa.

”Olen onnellinen siitä, että hormonaalisesti kiihkeimmät vuodet ovat takanapäin. On helpottavaa, ettei tarvitse jatkuvasti kokea seksuaalista kiihkoa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö seksi olisi tyydyttävää, päinvastoin.”

 

Lue Annan koko juttu: Satu Silvo etäsuhteesta avoliittoon: ”Rakastuneena tunnen vain nuorentuvani”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Satu Silvo Annassa: ”Erotiikka tekee parisuhteesta erityisen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X