Hauva ja omistaja kuin paita ja peppu! Neulo itsellesi ja koirallesi samanlaiset kaarrokepuserot – kurkkaa ohje ja ryhdy hommiin

Marjukka Vuorisalo suunnitteli ensin koiralle oman islantilaistyylisen kaarrokeneuleen ja teki sitten sen parhaalle kavereille samanlaisen. Nappaa ohje talteen ja neulo teille molemmille kauniit puserot.

Teksti Tarja Tegelberg

Kuvat Akseli Soininen

Koiraneuleistaan tunnettu Marjukka Vuorisalo suunnitteli Kotiliesi.fi:lle samanlaiset kaarrokepuserot ihmiselle ja koiralle. Ruuhimäki By Night -puseroiden inspiraation lähteenä ovat suunnittelijan kotikunnan metsissä asustavat eläimet. Niinpä molempien puseroiden kirjoneulekuvioissa puput seikkailevat talvisessa metsässä.  Villapaidassa on kolme kokoa.

Marjukka Vuorisalo on kirjoittanut kirjan koiran neuleasuista. Joka koiran neulekirja (Moreeni) ilmestyi viime vuonna.

Miksi suunnittelit puseron koiran lisäksi ihmiselle, Marjukka Vuorisalo?

”Tarvitseehan ihmisen parhaan ystävän paras ystäväkin villapuseron! Ja tietty samanlaisen kuin kaverilla on, tai ainakin melkein.

Ettei elämä menisi liian helpoksi, väännettiin tähän puseroon koiran puseron kaaviot peilikuvaksi ja muokattiin ne kaarrokkeeseen ihmisen kropan muotoihin paremmin istuviksi. Tämäkin pusero on neulottu kauluksesta aloittaen ja kohti helman ryhdikkäänä pojottavaa pupurivistöä edeten.”

30.03.2022

X