Varsi-imuri tekee siivoamisesta naurettavan helppoa! Testasimme 3 eri hintaluokan laitetta – mukana imureiden ferrari, jonka pilaa sen hinta

Hyvästit johtosotkulle! Vaihda raskas perässä vedettävä pölynimuri kevyeen varsi-imuriin. Paluuta entiseen ei ole, ja saatat jopa alkaa nauttia imuroinnista. Testasimme kolme eri mallia.

Teksti Alina Koskela

Kuvat iStockphoto ja valmistajat

Varsi-imurit ovat vallanneet imurimarkkinat rymisten. Moni on vaihtanut raskaat, tilaa vievät, pölypussilliset ja perässä vedettävät imurit varsimallisiin, eikä ihme. Varsi-imurit ovat kevyitä, ja yksittäisen pölykasan imurointiin kuluu muutama sekunti. Imuri kulkeutuu nopeasti tilasta toiseen ilman johtosotkua, ja akku kestää useimmissa malleissa lähes tunnin.

Varsi-imureiden välillä on valtavia hintaeroja. Halvimman saa sadalla eurolla ja kalleimmasta mallista saa pulittaa lähes tuhat euroa. Varsi-imurit ovat selvästi kalliimpia kuin perässä vedettävät mallit, ja keskihintaisesta imurista saa pulittaa jo satoja euroja.

Mikä varsi-imureissa sitten maksaa? Kotiliesi testasi kolme eri hintaluokan varsi-imuria. Kaikki hoitivat tehtävänsä kiitettävästi. Yksi imuri oli kuin unelma, mutta sen hinta tuntui liioitellulta.

05.07.2022

X