Keskustan kerrostaloasunto hurmasi Ennin ja Kallen, vaikka siinä ei ollut mitään, mitä he etsivät

Asunto Turussa oli jotain ihan muuta, mitä Enni ja Kalle etsivät, mutta silti nappivalinta.

Teksti Jonna Kivilahti

Kuvat Krista Keltanen

Mikä täydellinen aika ja mahdollisuus seikkailla, Enni ja Kalle Viitasaari ajattelivat, kun Enni jäi äitiyslomalle. Muutto Helsingistä Turkuun tehtiin kokeilumielessä ja ajatuksena oli, että paluu pääkaupunkiin olisi mahdollista sitten, kun Enni palaisi takaisin työelämään.

”Asuimme aiemmin Pakilassa ja lasten syntymän myötä kaipasimme lisää tilaa. Rakastamme remontoimista ja etsimme nimenomaan remonttikohdetta seuraavaksi kodiksemme. Kalle laittoi Facebookiin ilmoituksen, että etsimme Turusta 120 neliöistä tai suurempaa, mielellään pommikuntoista asuntoa, josta saisimme sitten huoletta remontoida omanlaisemme”, Enni kertoo.

Koti

Kerrostalokoti Turun ydinkeskustassa. 87 neliötä, 4 huonetta, keittiö ja parveke.

Asukkaat

Talent manager Enni Viitasaari, 33, ja yrit­täjä Kalle Viitasaari, 37, sekä lapset Elis, 4, ja Olivia, 2. Perheeseen kuuluu myös Raija-koira.

Enni, Kalle ja Olivia kotinsa keittiössä, Elis oli kuvan ottamisen aikaan päiväkodissa.  Artekin baarituolit ovat peräisin Ennin lapsuudenkodista.
Enni, Kalle ja Olivia kotinsa keittiössä, Elis oli kuvan ottamisen aikaan päiväkodissa. Artekin baarituolit ovat peräisin Ennin lapsuudenkodista.

05.05.2022

X