Moni asia olisi voinut mennä pieleen mutta menikin putkeen! Elina ja Daniel remontoivat isosta kaksiosta lapsiperheen kodin 

Ystäväperheen antama vinkki johdatti Elinan ja Danielin 75 neliön kaksioon Helsingin Töölössä. Myös iso remontti sujui onnellisten tähtien alla.

Teksti Riikka Siusluoto

Kuvat Anna Autio

Elina ja Daniel asuivat esikoisensa kanssa aiemmin vain muutaman korttelin päässä, asunnossa, joka alkoi yhtäkkiä käydä heille pieneksi. 50 neliötä ei tuntunut enää riittävän, kun he saivat tietää, että pian lattialla taapertaisi toinkin pieni jalkapari.

Vaikka ensivilkaisulta 1970-luvun kuosissa oleva kerrostaloasunto ei ollut järin kutsuva, siinä täyttyivät monet asiat, joista pariskunta oli salaa haaveillut. Asunto sijaitsi 1920-luvun kivitalossa ja myös asunnon koko ja ikkunoiden ilmansuunnat olivat mieluisat. Mukavaa oli myös se, että samassa talossa oli valmiiksi jo ystäviä. Elina ja Daniel saivat nimittäin vinkin myyntiin tulossa olevasta asunnosta ystäväperheeltään, joka asui uuden kodin naapurissa. Oli kuitenkin myös jarruttavia tekijöitä.

”Huoneisto oli täysremontin tarpeessa ja eikä meillä ollut remonttikokemusta juurikaan entuudestaan”, pariskunta muistelee.

07.11.2021

X