Coleslaw on amerikan lahja maailmalle, salaatti joka on parhaimmillaan burgereiden tai ribsien kaverina. Tee tätä isompi satsi, sillä se säilyy muutamia päiviä hyvänä jääkaapissa.
Coleslaw
4-6 annosta
30 min
lihaton, gluteeniton
Ainekset:
1 pieni keräkaali tai puolet isosta
2 porkkanaa
kastike:
3rkl majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 rkl dijonin sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl sitruunan mehua
ripaus cayenne pippuria
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Suikaloi kaali ja porkkanat. Lisää suikaleet kastikkeeseen ja kääntele kunnolla, niin että kastike levittyy kunnolla suikaleisiin. Laita jääkappiin tekeytymään vähintään tunniksi.
Kommentit (3)
Onko etikan määrä oikein? olisiko tl oikein? Tein tällä ohjeella ja tuli kyllä aika hapokasta.
Joo luin kommenttisi vähän liian myöhään. Uusiksi meni!
Ripuli lensi tällä ohjeella kaaressa.
Kommentoi juttua: Coleslaw