
Coleslaw

Coleslaw on amerikan lahja maailmalle, salaatti joka on parhaimmillaan burgereiden tai ribsien kaverina. Tee tätä isompi satsi, sillä se säilyy muutamia päiviä hyvänä jääkaapissa.
Coleslaw
4-6 annosta
30 min
lihaton, gluteeniton
Ainekset:
1 pieni keräkaali tai puolet isosta
2 porkkanaa
kastike:
3rkl majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 rkl dijonin sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl sitruunan mehua
ripaus cayenne pippuria
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Suikaloi kaali ja porkkanat. Lisää suikaleet kastikkeeseen ja kääntele kunnolla, niin että kastike levittyy kunnolla suikaleisiin. Laita jääkappiin tekeytymään vähintään tunniksi.

Olen Vappu Pimiä, jonka monet tuntevat tv- ja radio-ohjelmista. Viime vuosina olen kuitenkin enemmän ja enemmän päässyt toteuttamaan haavettani työskennellä myös ruoan parissa. Olen kirjoittanut kaksi keittokirjaa, kolmas kirja julkaistaan tänä syksynä. Suuri haaveeni toteutui myös, kun sain suunnitella oman keittiötuotesarjan Muurlalle. Tässä blogissa tehdään sitä ruokaa, mitä meidän kotona syödään. Aamiaista, arkiruokaa ja vähän parempaa viikonlopuille, leivontaa unohtamatta. Idea kuitenkin on, että kaikki syntyy helposti ja yksinkertaisesti, ilman hermojen menetystä. Hyppää kyytiin!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Coleslaw
Onko etikan määrä oikein? olisiko tl oikein? Tein tällä ohjeella ja tuli kyllä aika hapokasta.
Joo luin kommenttisi vähän liian myöhään. Uusiksi meni!
Ripuli lensi tällä ohjeella kaaressa.
Voi hyvänen aika, mitä kommentteja!!?!
Oikein hyvää tulee tällä ohjeella!
5/5
Olipas maukasta
7/6
Hyvää oli
Aivan mahtavaa oli.
Kyllä oli aivan huikeeta
Todella herkullista
Paras coleslaw!
Meidän perheen suosikki. Dijon-sinappia laitan yleensä ylimääräisen tujauksen ja cayennen olen korvannut paprikamausteella. Ja toimiihan se.