Ihana Muhun saari ja Pädaste Manor!

Tällä kertaa halusin kertoa teille mielettömästä kokemuksesta Tallinnasta 2 tunnin ajomatkan ja 30 minuutin lauttamatkan päässä sijaitsevasta paratiisimaisesta Muhun saaresta!

Pädaste Manor sijaitsee Muhun saarella.

Ihana Muhun saari ja Pädaste Manor!

Äitini täytti viime kesänä 65 vuotta ja lupasimme siskoni kanssa viedä hänet lahjaksi minilomalle Tallinnaan. Valitsimme kuitenkin Tallinnan sijasta Muhun saarella sijaitsevan Pädaste Manor kartanon. Olemme viimeksi olleet kolmisin reissussa yli 15 vuotta sitten, joten odotimme kaikki huhtikuista viikonloppureissua innolla.

Minä ja siskoni odotimme etenkin katkeamattomia yöunia, sillä meillä molemmilla on pieniä lapsia.

Matka alkoi perjantaina iltapäivällä lauttamatkalla Tallinnaan, joka ottaa 1,5-2 tuntia, lautasta riippuen. Muhun saarelle pääsee Tallinnasta myös bussilla, mutta koska halusimme käyttää kaiken mahdollisen ajan rentoutumiseen, olimme varanneet oman kuskin paikallisesta matkatoimistosta viemään meidät satamasta suoraan perille.

Kuski odotti meitä satamassa, josta alkoi 2 tunnin automatka kohti Muhua. Automatkan päätteksi ylitimme meren vielä autolautalla, jonka matka otti 30 min, sitten olikin enää muutaman minuutin ajomatka ja olimme perillä.

Farm House löytyy Pädaste Manorin kartanosta.

Pädaste Manor koostuu kartanorakennuksesta, jossa huoneita on reilut 20, lisäksi tontilta löytyy pienempi Manor House, jossa on 6 huonetta. Me saimme käyttöön upean 3 makuuhuoneen Farm Housen, jossa mahtuu upeasti majoittumaan isompikin perhe tai vaikka 3 pariskuntaa.

Pädaste Manor sijaitsee Muhun saarella.

Ohjelmassa oli hyvin syömistä, lepäämistä, hoitoja kartanon spassa ja ihan vaan keskenään oleilua. Emme edes ajatelleet poistuvamme kartanosta koko viikonloppuna ja tätä suosittelenkin. Toki pyöräily tai lenkkeily lähimaastossa on varmasti hyvää ohjelmaa, mutta kehotan tänne saapuvia rentoutumaan ja nauttimaan paikan ihanasta kiireettömyydestä.

Pädaste Manor sijaitsee Muhun saarella

Nukuin viikonloppuna paremmin kuin aikoihin ja spa kokemukset olivat ehkä parhaat koskaan!

Kaikki paikat on kauniiksi laitettu, vanhaa kunnioittaen. Ruoka on kertakaikkisen erinomaista, josta tulenkin vielä kertomaan seuraavassa blogissani.

Spassa hoitohuoneet olivat todella kauniit, otin itselleni ensin suolakuorinnan, jota seurasi hieronta. Span henkilökunta on erittäin omistautunutta, he keräävät mm itse yrtit kylpyihin ja kuorintoihin. Äitini otti Muhun nimikko hoidon, jossa käyettiin saaren omaa savea. Äitini oli myyty hoidosta. Hoidot kruunasi vielä rentoutumishuone, jossa on neljä vesisänkyä, joihin pääsee hoidon päätteeksi lekottelemaan. Henkilökunta tulee tarjoilemaan oman puutarhan yrteistä tehtyä yrttiteetä.

Yrttiteetä tarjottin hoidon jälkeen spassa

Kävimme myös ihanassa merivesipaljussa, joka on ihan meren äärellä, meinasin nukahtaa paljuun, niin rentouttava kokemus oli!

Palju sijaitsee rannalla

Kotiuduttuamme oikein mietin, miksi kartano teki minuun niin suuren vaikutuksen ja ymmärsin, että salaisuus on palvelussa! Koko henkilökunta oli omistautunutta, palvelu oli todella ystävällistä ja mutkatonta, ei yhtään tuppautuvaa. Tällaista palvelua saa harvoin enää missään! Suosittelen lämpimästi vierailua Muhun saarella ja lisätietoja kartanosta löydät osoitteesta: http://www.padaste.ee

Kommentit

Kommentoi juttua: Ihana Muhun saari ja Pädaste Manor!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Terveisiä takahuoneesta! Täällä on alkamassa historian ensimmäinen #kokitjafarmarit ilta @finlandiatalo , jossa juontohommissa. Ideana, että huippukokit, mm @tommi_tuominen ja @jounitoivanen kokkaavat pientuottajien tuotteista herkkuja illallisvieraille.😍👌🐷🐑☘️#keikkaelämää #workinggirl #host
  • Ootko miettinyt jo joululahjoja? 🎁🎅🏻Joo, en mäkään! Mut jos haluat ostaa tänä vuonna laadukkaat lahjat ilman stressiä, niin tsekkaa @muurladesign  nettikauppa muurla.com. Sieltä löytyy kaikki mun Vappu Keittiössä sarjan tuotteet ja paljon muutakin mahtavaa! #vappukeittiossa #emaliastiat #enamelware #kitchenessentials #functionalfinnish #muurladesign
  • Yrittäjänä on aika ulkona näistä syyslomista sun muista, mutta päätettiin ottaa pieni irtiotto arjesta ja tehdä se omassa kotikaupungissa. Vietetään yhden yön hotelliloma Helsingissä ja huomenna jatketaan vielä tyttöjen kanssa seikkailua kotikaupungissa kivojen juttujen parissa. Koska sä olet viimeksi lomaillut omassa kotikaupungissa? #miniloma @hiltonhelsinkistrand #familytime #syysloma #irtiottoarjesta
  • Hyvää alkanutta viikkoa! New week, new energy!😍👌🍁🍂🌞#fall #autumncolours #nofilter #suosittelensaloa
  • Tänään taas mennään klo 19.20 @mtv3suomi w @mikkoleppilampi 😍💪💑#mtvttk #hosts #livetv #dwts 📸: @katjatamminenphotography
  • Enjoying the pink moment.😍👌🙏#fall #autumn #nofilter #pinkmoment #suosittelensaloa
  • Esikoisemme Viola täyttää tänään 6 vuotta. Viimeisen vuoden aikana olet kasvanut isoksi tytöksi, joka kantaa vastuuta siskosta ja muista läheisistä. Huumorintajusi on pettämätön ja olen ylpeä tavasta, jolla otat muita ihmisiä huomioon. Edelleen herkkyys ja temperamenttisuus kulkevat käsi kädessä, mutta suuremmat tyrskyt alkavat olla jo harvinaisia. Kiinnostus uusiin asioihin ja niiden oppimiseen on kova. Eskari on kasvattanut sinua hurjasti jo parissa kuukaudessa. Tutki rakas esikoiseni maailmaa ja nauti kyydistä! Monia Armorikkaita Vuosia ja paljon onnea maailman rakkain Viola!❤️😻#viola #mygirl #birthdaygirl #loveyoutothemoonandback

vappendaali

X