Nyhtöpossu hampurilaiset

Nyhtöpossu on parin vuoden takainen hitti! Minä olen kehitellyt siitä itämaisen version mitä syön usein riisin kanssa, mutta nyt tein ekaa kertaa ihan perinteistä, jonka maustoin lopuksi bbq-kastikkeella ja laitoin possua coleslawn kanssa sämpylän väliin, josta syntyi erittäin maukkaita nyhtöpossuburgereita!

Nyhtöpossu hampurilaiset ovat loistavaa tarjottavaa isolle porukalle!

Nyhtöpossu hampurilaiset

6 h

maidoton, munaton, gluteeniton

8 annosta

Ainekset:

1,5 kg possun kassleria

2 tl suolaa

1 rkl korianterin siemeniä

2 tl savupaprikaa

rouhittua mustapippuria

 

viimeistelyyn:

1 dl barbeque kastiketta

 

lisäksi:

sämpylöitä

coleslaw salaattia

amerikkalaista sinappia

maustekurkkuja

Nyhtöpossu kypsyy meheväksi uunin lämmössä.

 

Hiero mausteet lihan pintaan ja nosta liha kannellisessa uunipadassa tai foliolla peitetyssä vuoassa 130 asteiseen uuniin ja anna  kypsyä 5-6 tuntia. Nyhdä ylikypsä liha kahdella haarukalla paistoastiassa, niin että se sekoittuu pohjalla olevaan liemeen.

Lisää joukkoon vielä barbeque kastike ja jatka paistamista 20-30 minuuttia ilman kantta.  Paahda tai grillaa halkaistut sämpylät ja täytä ne nyhtöpossulla, coleslawlla, sinapilla ja maustekurkkusiivuilla. Nauti!

Nyhtöpossusta syntyy herkulliset hampurilaiset

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Nyhtöpossu hampurilaiset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X