Tämä pasta menee heittämällä minun top5 pastoihin! Parasta tässä on se, että aineksia on vain muutama ja silti tämä maistuu erinomaiselle. Kastike syntyy pastan kypsyessä eli ateria syntyy helposti alle vartissa!

Tonnikalasta ja kaprismarjoista syntyy todella nopea ja herkullinen pasta.

Tonnikalapasta

2 prk hyvää vaaleaa tonnikalaa palana öljyssä

2 tomaattia

1 pieni prk kaprismarjoja liemineen

loraus oliiviöljyä

½ sitruunan mehu

1 valkosipulinkynsi

(kourallinen tuoretta basilikaa)

suolaa, pippuria

vähän kuivattua chiliä

spaghettia

 

Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pasta ohjeen mukaan. (Kastiketta kannattaa alkaa tekemään vasta, kun pasta on kiehumassa, se tulee nopeasti!)

Kuutioi tomaatit ja silppua valkosipuli. Valuta tonnikala. Kaada loraus oliiviöljyä kasariin, kuullota valkosipuli ja chili. Lisää joukkoon tonnikala ja tomaatit. Lisää joukkoon kaikki muut aineet ja anna porista hetki, vähennä lämpöä. Valuta pasta ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita, maista ja nauti! Lisää tuoretta parmesaania halutessasi annoksen päälle.