kesäkeitto

Ruokalista viikko 28: Helpot ja nopeat mökkiruoat

Mökillä otetaan rennosti myös ruokailujen suhteen. Koska kaupassa ei viitsi käydä joka päivä, on hyvä etukäteissuunnittelu tarpeen. Kokosimme seitsemän helppoa mökkiruokaa, jotka valmistuvat simppelisti mökiltä löytyvillä keittiövälineillä tai letkeästi ulkona grillaten.

Maanantai

Grillattu kreikkalainen salaatti

alle 30 min
4

Kreikkalainen salaatti on monelle salaatti numero yksi. Nyt se nostetaan päätähdeksi grillaamalla salaatin ainekset - myös fetajuusto.

Tiistai

Täydellinen savulohi

yli 60 min
6

Monelle kesä ei tule ilman itse savustettua lohta. Täydellinen kypsyys varmistetaan digitaalisella lämpömittarilla.

Keskiviikko

Kesäkeitto

alle 30 min
6

Kesäkeitto on kesäruokien kunkku ja tuoreista varhaisvihanneksista valmistettuna todellista herkkua. Sulatejuusto tekee liemestä ihanan täyteläisen.

Torstai

Raakamakkarapyttis

alle 30 min
6

Raakamakkarapyttis on helppo ja maukas ruoka, joka valmistuu vaikka grillillä. Maukkaat makkarat saavat kaverikseen uusia perunoita, sokeriherneen palkoja sekä uutta sipulia.

Perjantai

Kasvishampurilainen kesägrillistä

alle 30 min
4

Kasvishampurilainen kesägrillissä on mehevä, maukas ja täyttävä. Perinteisten pihvien sijaan hampurilaisten väliin sujautetaan grillattuja portobellosieniä sekä halloumijuustoa.

Lauantai

Grillatut ahvenet

alle 30 min
4

Vastapyydetyt, oman rannan ahvenet ovat herkkua vailla vertaa. Tarjoa grillatut tai hiillostetut ahvenet maukkaan perunasalaatin tai uusien perunoiden ja tillipeston kera.

Sunnuntai

Cacio e pepe -pasta

alle 30 min
4

Pecorino romano on juustonystävän ja herkkusuun mieleen. Huippukokit ympäri maailman ylistävät tätä pastareseptiä. Cacio e pepe -pasta on nerokkain pastaruoka, mitä on olemassa.

Jälkiruoka

Marjaisat bruschetat

alle 30 min
4

Kesän yllätysvieraille syntyvät pullaviipaleista, pikakreemistä ja marjoista vartissa kahvin kanssa tarjottavat herkkupurtavat.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruokalista viikko 28: Helpot ja nopeat mökkiruoat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X