porkkanakakkupuuro

Ruokalista viikko 40: Kaiken maailman puurot

Tällä viikolla vietetään maailman puuropäivää. Sen kunniaksi viikon aikana herkutellaan seitsemällä ihanalla puurolla. Onko suosikkisi porkkanakakulta makunsa lainaava herkkupuuro, samettinen suklaapuuro vai yön yli hissukseen hautuva kaurasuurimopuuro? Ja ethän unohda korvapuustipäivää 4.10.?

Maanantai

Pähkinäinen tuorepuuro

30-60 min
4

Pähkinäinen tuorepuuro saa rouheisuutta kauraleseistä sekä hasselpähkinöistä ja makeutta banaanista.

Jälkiruoka

Korvapuustit

yli 60 min
34

Korvapuustit ovat aina luottovalinta kahvipöydän herkuksi. Tällä ohjeella teet ihanan mehevät korvapuustit vaivatta! Laita osa valmiista korvapuusteista pakastimeen, niin kahvipöydän herkku on aina käden ulottuvillasi.

Tiistai

Moderni vispipuuro kaurasta

alle 30 min
2

Kaura on superraaka-aine, josta kekseliäisyydellä ja ripauksella mielikuvista valmistui tämä herkullinen moderni versio vispipuurosta.

Keskiviikko

Suklaa-banaanipuuro

alle 30 min
2

Suklaalla ja banaanilla maustettu puuro ilahduttaa niin aamupalalla kuin välipalanakin. Suklaa-banaanipuuron pyöräyttää koululainen helposti itsekin. Tästä puurosta saa virtaa koko päiväksi.

Torstai

Hedelmäinen riisipuuro

30-60 min
4

Hedelmäinen riisipuuro on perinteisen riisipuuron luksusversio, joka maistuu muulloinkin kuin jouluna. Riisipuuro tarjotaan tuoreiden viikunoiden, appelsiinin, mantelien ja hunajan kera.

Perjantai

Porkkanakakkupuuro

alle 30 min
2

Rakastatko porkkanakakkua? Nyt voi niin aamu-, ilta- kuin välipalallakin voi herkutella porkkanakakun makuisella puurolla.

Lauantai

Taatelispelttipuuro

yli 60 min
4

Taatelispelttipuuro on pehmeä, pitkään haudutettu herkkupuuro, joka maistuu kylmän maidon ja pekaanipähkinöiden kera.

Sunnuntai

Kaura-puolukkauunipuuro

yli 60 min
4

Kaura-puolukkauunipuuro valmistetaan kaurasuurimoista ja kauramaidosta, joten se sopii myös maidottomaan ruokavalioon. Uunissa täyteläiseksi hautunut puuro saa makua puolukoista ja mantelirouheesta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruokalista viikko 40: Kaiken maailman puurot

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X