Viikon ruokalista vko 16: 7 x nopea pasta

Tällä viikolla syödään pastaa! Pasta carbonara, kermainen chili-kanapasta ja basilika-sitruunapasta sekä muut herkut valmistuvat kaikki noin puolessa tunnissa.

Maanantai

Katkarapu-kirsikkatomaattipasta

30-60 min
4

Katkarapu-kirsikkatomaattipasta on maukas ja nopea pasta, jolle chili antaa kivaa potkua ja kerma herkullista täyteläisyyttä.

Tiistai

Fusilli al limone e basilico

30-60 min
0

Fusilli al limone e basilico eli sitruuna-basilikapasta valmistuu vähistä aineksista, mutta hurmaa herkullisuudellaan.

Keskiviikko

Chili-kanapasta

alle 30 min
4

Täydellisessä kanapastassa on kermainen kastike, paahdettua pekonia ja koukuttavan hyvä chilin polte. Chili-kanapasta on arki-illan herkullinen kiukkunälän selättäjä, joka valmistuu puolessa tunnissa.

Torstai

Porkkanapestopasta

alle 30 min
2

Porkkanapestopasta on helppo pikaruoka kiireisiin päiviin. Oranssi pestokastike syntyy pastan kiehuessa keitetyistä porkkanoista ja cashewpähkinöistä.

Perjantai

Pasta alla Carbonara

alle 30 min
3

Pasta alla carbonara on Italian Lazion maakunnalle ja erityisesti Rooman kaupungille ominainen pasta. Munista, juustosta ja pastan keitinvedestä valmistuu herkullinen kastike.

Lauantai

Cacio e pepe -pasta

alle 30 min
4

Cacio e pepe -pasta on nerokkain pastaruoka, mitä on olemassa. Se valmistuu muutamasta raaka-aineesta alkeellisemmissakin oloissa. Pecorino romano on juustonystävän ja herkkusuun mieleen. Huippukokit ympäri maailman ylistävät tätä pastareseptiä.

Sunnuntai

Paahdettu bataatti-rucolapasta

alle 30 min
4

Paahdettu bataatti-rucolapasta on nopea arkiruoka, joka kootaan lautaselle pastasta, uunissa paahdetuista bataattikuutioista, tuoreesta rucolasta ja kotijuustosta. Jos kaipaat annokseen lisää särmää, vaihda kotijuusto fetaan.

Jälkiruoka

Tiramisu-malja

alle 30 min
0

Tiramisu on italialainen jälkiruoka, jossa maistuvat vahvaan kahviin kostutetut keksit, mantelilikööri sekä täyteläinen mascarponejuusto. Tämä tiramisu kootaan näyttävästi annosmaljoihin ja koristellaan suklaalastuin.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 16: 7 x nopea pasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X