japanilaiset hodarit

Viikon ruokalista vko 18: 7 x vappuruoka

Vappuruoka on rentoa, hauskaa ja värikästä. Ja vaikkei ulos lähtisikään, vappupiknik onnistuu hyvin myös omalla pihalla, parvekkeella tai vaikka olohuoneen lattialla. Tämän viikon ruokalistalta löydät parhaat eväät vappupiknikille. Herkulliset hodarit, pikkupizzat ja helpot vappumunkit maistuvat koko perheelle. Eikä perunasalaattiakaan ole unohdettu!

Maanantai

Vihreät ja vegaaniset pikapizzat

30-60 min
10

Vihreät ja vegaaniset pikapizzat kootaan rieskan päälle, joten ne on helppoja valmistettavia. Itse tehty pestokastike, vegaaninen juustokastike sekä seitankebab takaavat makuilotulituksen.

Tiistai

Kalatacot

alle 30 min
4

Kalatacot täytetään rapeaksi friteeratuilla turskafileillä ja täyteläisellä valkosipulikastikkeella. Valitse isojen vehnälättyjen sijaan pieniä maissitortilloja.

Keskiviikko

Japanilaiset hodarit

30-60 min
10

Japanilaiset hodarit kootaan mausteisista chorizo-makkaroista ja rapeana rouskuvasta kaalisalaatista. Maukkaat hodarit saavat japanilaista vivahdetta wasabimajoneesista ja gomashiosta eli seesaminsiemensuolasta.

Torstai

Pankopaneroidut kananuijat ja rakuunadippi

yli 60 min
6

Paneroidut kananuijat ovat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen. Japanilainen panko-korppujauho takaa superrapean lopputuloksen. Nopea dippikastike sekoitetaan majoneesista ja tuoreesta rakuunasta.

Perjantai

Nachopelti jauhelihatäytteellä

alle 30 min
4

Nachopelti on paras illanistujaisherkku, mutta se sopii myös arkeen. Ja kun mitään ei lataa pellille liikaa, nachoja on helpompi herkutella siististi. Tarjoa nachopelti avokadon, jalopenon, tuoreen korianterin ja ranskankerman kanssa.

Lauantai

Luksushummus

alle 30 min
4

Trenditahna hummus saa juhlan kunniaksi näyttävän asun run­saista höysteistä. Tarjoa luksushummus hyvän lei­vän kanssa alku­palana tai ateriana.

Sunnuntai

Peruna-kikhernesalaatti

30-60 min
4

Ruokaisa salaatti tehdään perunoista ja kikherneistä. Salaatti toimii liharuokien lisukkeena tai lounaana ihan sellaisenaan.

Jälkiruoka

Helpot rahkamunkit

30-60 min
10

Rahkamunkit ovat ehkä maailman helpoimmat munkit. Helpot munkit eivät vaadi vaivausta eivätkä kohotusta. Taikina vain sekoitetaan.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 18: 7 x vappuruoka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X