Viikon ruokalista vko 23: Rentoa katuruokaa kotikeittiöstä ja -grillistä

Tällä viikolla tehdään rentoa katuruokaa kesäisellä twistillä. Tortillojen väliin rullataan savumuikkuja ja varhaiskaalisalaattia, viikonloppuna grillataan pizzaa ja hampurilaisia. Astetta kevyemmät ja raikkaammat tacot valmistuvat kääräisemällä salaatin lehteen härkistä ja nuudeleita. 

Maanantai

Kananugetit

yli 60 min
4

Kananugetit on helppo tehdä itse. Itse tehtyjen kananugettien salaisuus on pehmeä sisus ja rapea kuori. Uunissa paistetut nugetit eivät ole niin rasvaisia kuin uppopaistetut.

Tiistai

Savumuikkutäytteiset tortillat ja varhaisvihannescoleslaw

alle 30 min
4

Savumuikkutäytteiset tortillat valmistuvat nopeasti valmiiksi savustetusta muikusta. Kalan kaverina on mehevä varhaiskaalisalaatti ja hölskykurkkuja.

Keskiviikko

Salaatti-härkiskupit

30-60 min
2

Salaatti-härkiskupit on nopea ja ter­veellinen sormi­syötävä, joka syntyy salaatinlehtien päälle kootuista kasviksista, här­kiksestä sekä nuu­deleista.

Torstai

Burritot kanatäytteellä

yli 60 min
6

Burritot kanatäytteellä on koko perheen mieleen. Mehukkaan kanaburriton päälle lisätään erilaisia kastikkeita, jotka tekevät makuelämyksestä täydellisen.

Perjantai

Hodarivuoka

30-60 min
8

Hodarivuoka on helppo tapa valmistaa hodarit isolle porukalle kerralla. Tarjoa hodarit itse tehdyn kurkkusalaatin kanssa.

Lauantai

Grillattu pizza

yli 60 min
0

Grillattu pizza on ehkä parasta mitä grillissä voi tehdä. Grillipizzaan ei kannata laittaa liian montaa raaka-ainetta. Parilla laadukkaalla ainesosalla valmistat täydellisen pizzan. Pizzakivi tekee pohjasta juuri sopivan rapean.

Sunnuntai

Luksushampurilainen

30-60 min
4

Luksushampurilainen on todellinen lihansyöjän unelma! Jauhelihapihvin korvaa laadukas, grillattu naudan marmorifilee. Siivu maukasta savujuustoa ja porsaan kylmäsavukinkkua sekä sipaisu harissalla täpäköitettyä majoneesikastiketta kruunaavat kokonaisuuden.

Jälkiruoka

Oreo-jäätelötikut

yli 60 min
8

Oreo-jäätelötikut pitävät sisällään mansikkajäätelöä ja kokonaisen Oreo-keksin. Keksi näyttää hauskalta ja mais­tuu perheen pie­nemmillekin.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 23: Rentoa katuruokaa kotikeittiöstä ja -grillistä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X