Viikon ruokalista vko 30: Kesäherkkuja kukkakaalista ja huippuhyvä grillipihvi

Tällä viikolla syödään kukkakaalia. Loputtoman monipuolisesta suosikkivihanneksesta valmistuvat veikeät ja maukkaat herkut aina nopeasta pestokastikkeesta, hauskoihin kukkakaalipihveihin ja mehevään pizzapohjaan. Poimi viikon ruokalistalta myös kesän parhaan grillipihvin ohje!

Maanantai

Kukkakaalipesto

alle 30 min
4

Pestopastasta lienee ohjeita yhtä monta kuin on tekijöitäkin. Tässä ohjeessa basilika vaihdetaan kukkakaaliin ja pinjansiemenet manteleihin. Kastike surahtaa monitoimikoneessa suit sait sukkelaan.

Tiistai

Haukipyörykät

30-60 min
4

Haukipyörykät valmistuvat nopeasti monitoimikoneella surauttaen ja maistuvat tillipeston ja perunoiden kanssa sellaisenaan tai pannulla ruskistettuina. Voit tarjota ne myös kasvisten kanssa liemessä.

Keskiviikko

Yrttikuorrutettua broileria

30-60 min
4

Yrttikuorrutetusta broilerista syntyy maukas ateria. Rapea sitruksinen yrtti-leipäkuori antaa broilerille mehevän maun.

Torstai

Herne-fenkolikeitto

alle 30 min
4

Herne-fenkolikeitto keitetään tuoreista herneistä. Se on herkullista ja raikasta vaihtelua perinteiselle. Fenkoli antaa kylmänä tarjottavalle keitolle veikeän makuvivahteen.

Perjantai

Kukkakaalipizza parmankinkulla ja viikunalla

30-60 min
2

Kukkakaalista valmistetun pizzan pohja ei kaipaa tomaattikastiketta, sillä sulanut mozzarella antaa makua ihanasti.

Lauantai

Grillatut, gluteenittomat kukkakaalipihvit

30-60 min
4

Kukkakaalista valmistat helposti ja nopeasti herkulliset pihvit. Kun korvaat parmesaanijuuston kasviperäisellä juustoraasteella, saat ateriasta vegaanisen.

Sunnuntai

Yrttivihta ja paras grillipihvi

alle 30 min
4

Tuoreet yrtit ovat herkullista syötävää ja aina tervetullut ruokalahja. Ne voi istuttaa maahan tai käyttää heti. Kokeile yrttivihtaa tai yrttivoita. Laadukkaasta lihasta tehty grillipihvi ei tarvitse muita mausteita.

Jälkiruoka

Helppo mustikkapiirakkajäätelö

yli 60 min
8

Suussa sulava mustikkapiirakkajäätelö herättää lapsuuden kesän makumuistot. Helppotekoinen kotijäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta, tarvitset vain pakastimen.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 30: Kesäherkkuja kukkakaalista ja huippuhyvä grillipihvi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X