mozzarella-kanapannu

Viikon ruokalista vko 32: Helppo arkiruoka x 7

Arki alkaa, oletko valmis? Ei hätää, vaikka alku tuntuisi kankealta. Valmiiksi suunniteltu ruokalista tuo helpotusta arkeen. Viikon ruokalistalta löydät helppoja arkiruokia. Maistuisiko mozzarellalla silattu kanapelti, mehevä makaronilaatikko tai kikherneistä puhtia saava kasviscurry?

Maanantai

Lindströmin papupihvit

alle 30 min
4

Lindströmin papupihvit on edullista arkiruokaa ja tehdään klassisten lindströminpihvien hengessä. Lisukkeena maistuu purjolla ryyditetty perunamuusi.

Tiistai

Sweet chili -seiti

alle 30 min
4

Sweet chili -seiti on huokea kala­-ateria, joka syn­tyy pakastesei­tistä. Pakastekala saa herkullisen maun, kun se upote­taan kermaiseen, chilillä täpäköitettyyn kastikkeeseen.

Keskiviikko

Kikherne-kasviscurry pinaatilla

30-60 min
4

Kikherne-kasviscurry pinaatilla on kevyt ja edullinen kasvisruoka. Jos kaipaat ruokaisuutta, tarjoa curryn lisukkeena täysjyväriisiä. Kikherneet sisältävät paljon proteii­nia ja kuitua, ja ne kestävät hyvin keittämistä.

Torstai

Italialainen papukeitto

30-60 min
4

Italialainen papukeitto saa säväyksen punaisesta lehtikaalista, joka värjää keiton punajuuren punaiseksi. Viimeistele keitto parmesaanijuustolla ja tarjoa rapeakuorisen leivän kera.

Perjantai

Herkulliset porkkanaletut

30-60 min

Porkkanaletut maistuvat säilöttyjen puolukoiden tai puolukkahillon kera. Jos tarjoilet niitä viikonloppuna, juhlava täyte valmistuu mädistä ja smetanasta.

Lauantai

Mozzarella-kanapannu

30-60 min
4

Mozzarella-kanapannu solahtaa sujuvasti mutkattomien arkiruokien kategoriaan. Kanaruoat ovat ihanan helppoja. Kokeile vaihteeksi edullisia paistileikkeitä. Paistat pannulla vain värin, ja leike kypsyy uunissa. Balsamicokastike tuo ihanaa makeutta ja sopii hyvin mozzarellajuuston kumppaniksi.

Sunnuntai

Uunipeltimakaronilaatikko

30-60 min
6

Uunipeltimakaronilaatikko on kuin tavallinen makaronilaatikko, mutta kypsennystapa on vain erilainen kuin perinteisessä. Raastettu porkkana ja tomaattimurska tuovat lisää mehevyyttä ja ruokaisuutta.

Jälkiruoka

Helppo mustikkapiirakka

alle 30 min
0

Helppo mustikkapiirakka kruunaa kesäisen kahvihetken. Mantelimassa antaa mustikkapiirakan muropohjalle täyteläistä herkullisuutta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 32: Helppo arkiruoka x 7

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X