Viikon ruokalista vko 39: Värikkäät syysruoat
Maanantai
Italialainen papukeitto

Italialaisessa papukeitossa on punaista lehtikaalta, joka värjää keiton punajuuren punaiseksi.
Tiistai
Lohta ja bataattimuusia intialaisittain

Lohta ja bataattimuusia intialaisittain on vaivaton arkiruoka, jolle intialaiset mausteet antavat uutta makua.
Keskiviikko
Juuresröstiä kananmunilla ja pinaatti-hernesalaatilla

Nahistuneet juurekset kannattaa raastaa juuresröstiin. Uunissa rapeaksi valmistunut juuresrösti on näppärä arkiruoka. Kevyesti paistetut munat toimivat kastikkeena.
Torstai
Marokkolainen jauhelihapata

Marokkolainen jauhelihapata on helppo arkiruoka, joka syntyy linsseistä, juureksista ja jauhelihasta. Pataan voi käyttää myös karitsan jauhelihaa. Ruokaisan padan voi tarjota sellaisenaan tai leivän tai riisin kera.
Perjantai
Punajuuri-hampunsiemen-vuohenjuusto-hampurilaiset

Hampun- ja chiasiemenet tuovat rakennetta punajuuripihveihin. Klassikkoyhdistelmä punajuuri ja vuohenjuusto toimii aina, jopa hampurilaisen välissä.
Lauantai
Katkarapuja kookoskastikkeessa

Katkaravut mausteisessa kookos-tomaattikastikkeessa on lämmittävää talviruokaa parhaimmillaan. Tulisuutta voi säätää chilin määrällä. Kookosmaito pehmentää kokonaisuutta.
Sunnuntai
Pinaattipappardelle vuohenjuustolla ja pähkinöillä

Pinaatti ja tuoreet yrtit antavat itse tehdylle pastalle vihreän värin. Pinaattipappardelle tarjoillaan vuohenjuuston ja pähkinöiden tai siementen kera.
Jälkiruoka
Helppo luumupiirakka

Helppo luumupiirakka on alkusyksyn mehevä herkkuleivonnainen, joka tarjotaan rommilla maustetun kerman kanssa.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 39: Värikkäät syysruoat