Viikon ruokalista vko 46: Arkiruokaa broilerista
Maanantai
Chili-kanapasta

Kanapasta on täydellisimmillään kermainen. Siinä on paahdettua pekonia ja koukuttavan hyvä chilin polte. Chili-kanapasta on arki-illan herkullinen kiukkunälän selättäjä, joka valmistuu puolessa tunnissa.
Tiistai
Kananugetit

Kananugetit on helppo tehdä itse. Itse tehtyjen kananugettien salaisuus on pehmeä sisus ja rapea kuori. Uunissa paistetut nugetit eivät ole niin rasvaisia kuin uppopaistetut.
Keskiviikko
Sinappiset broilerileikkeet

Sinappiset broilerileikkeet saavat upean makunsa väkevän makeasta hunaja-dijonsinapista. Se maustaa nämä paneroidut broilerinleikkeet, mutta kokeile sitä myös kesällä grillimakkaralle.
Torstai
Meksikolainen kanakeitto

Meksikolainen kanakeitto ja kermaiset avokadoleipäset sopivat kylmiin talvi-iltoihin. Tarjoa keittoa myös seuraavana päivänä, jolloin se on vielä parempaa.
Perjantai
Burritot kanatäytteellä

Burritot kanatäytteellä on koko perheen mieleen. Mehukkaan kanaburriton päälle lisätään erilaisia kastikkeita, jotka tekevät makuelämyksestä täydellisen.
Lauantai
Lyonin kanaa

Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre, suomeksi etikkakana on ranskalaisen keittiön klassikkoruoka, joka tuo arkiruokapöytään ripauksen luksusta. Lyonin kanan kastike on niin hyvää, että viimeisestä pisarasta kisataan.
Sunnuntai
Kanacurry

Kanacurry sakeutetaan muhevasti bataatilla. Intialainen currytahna antaa ruoalle lämpöä, kookosmaito puolestaan pehmentää kokonaisuutta.
Jälkiruoka
Ihanat pistaasi-karpalocookiet

Pistaasi-karpalocookiet kruunaavat herkkuhetken. Suolaisen makeat cookiet saavat lisäjujua valkosuklaasta.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Viikon ruokalista vko 46: Arkiruokaa broilerista