Mainos: Yhteistyössä Eckerö Line
Joululahjavinkit
Mainos | Yhteistyössä Eckerö Line

Eckerö Lineltä löydät kaikki joulun suosikkilahjat

Joskus merta edemmäksi kannattaa lähteä kalaan. Jo matkalla pyydykseen voi käydä kunnon vonkaleita, varsinaisia joulun suosikkisaaliita.

Eckerö Linen Eckerö Market & Parfymeria on joulushoppailijan takuuvarma lahja-apaja. Jo lyhyellä reissulla haaviin ui lukuisia löytöjä. Mikä parasta, jo itse matka on elämys. Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivällä suomalaisella Eckerö Linella viihdyt merimatkan ensimmäisistä minuuteista loppuun saakka.
Eckerö Market & Parfymeria on virittäytyneet joulun tunnelmaan. Myymälöiden valikoimista löydät kaikenlaiset lahjat läheisille ja ystävillesi, poimi suosikkisi.

Aktiivinen liikkuja

Tommy Hilfiger –kengät
Laatukengät pitävät niin aktiivisesti liikkuvan naisen kuin miehenkin oikeassa liikkeessä. Kaikenlaiseen menoon sopivat ja kestävät kengät ovat jokaisen liikkujan joulun toivelahja.

Holebrook-villasukat
Villasukkia ei ole koskaan kenelläkään liikaa. Koskaan. Ulkoillessa villasukat ovat ehdoton must. Ja mikä parasta, ruotsalaisen Holebrookin villasukat ilahduttavat vaikka takan reunuksella.

Ralph Lauren – Polo Blue Set
Joulunajan ulkoiluretken kruunaa hemmotteluhetki. Aktiivinen miesliikkuja ilahtuu kauniiseen lahjarasiaan pakatusta Ralph Laurenin tuotepakkauksesta, josta riittää iloa myös joulun jälkeen.

Itsensä hemmottelija

ReDesigned-laukut
Tanskalainen ReDesigned-brändi on tunnettu laajasta nahasta valmistettujen laukkujen kirjostaan. Tutustu Eckerö Linen Popup -shopin valikoimaan ja valitse laukuista lahjansaajalle mieluisin. Sillä värillä on aidosti väliä.

Lumoava Mustikka –glögi
Lumoava Mustikka –glögissä maistuvat kaikki, mitä nojatuoliin hyvän kirjan kera joulunpyhinä tarvitaan: muun muassa neilikkaa, kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja pomeranssinkuorta. Takuuvarma joulun suosikki.

Rituals-lahjapakkaukset
Rituals-tuotesarja perustuu ajatukseen arjen luksuksesta. Eckerö Linen Parfymeriasta löydät lahjaksi peräti neljä erilaista, kaunista Rituals-pakkausta. Mitä sanoisit itämaisesta Ritual of Happy Buddhasta? Tai Ritual of Hammamista? Osta vaikka kaikki.

Ihanat joululahjat Eckerö Lineltä

Nautiskelija

André Clouet V6 Experience -samppanja
Viini-lehdessä tyylikkääksi kehuttu André Clouetin V6 Experience -samppanja istuu jokaiseen pöytään ja juhlaan. Kuplivan avulla arkikin on yhtä juhlaa

By Bias
Pellava tuntuu iholla hyvältä aina, eikä se ole kuuma eikä kylmä. Elämästään nauttiva on jouluna sulaa vahaa suomalaisen ByPiasin pellavaisessa tunikassa. Muista myös luksusta arkeen tuovat asusteet.

Marc Jacobs – Daisy Christmas Set
Kenellä olisi tuoksuja liikaa? Ei kenelläkään. Marc  Jacobs –Daisy Christmas Set on kaunis lahjapakkaus, joka kätkee sisälleen paitsi tuoksun myös suihkugeelin ja vartalovoiteen. Napakymppi – kenelle vain.

Kotoilija

Holebrook-villapaidat
Ruotsalainen vaatebrändi Holebrook on kuin luotu kotoiljalle. Mukavissa villaisissa vaatteissa lahjan saaja viihtyy myös joulupyhien yli.

Papu Design -asusteet
Suomalaisen Papu Designin arvoihin kirjattu vastuullisuus sekä luonto ja eläimet ovat jokaisen kotoilijan mieleen – varsinkin samoja teemoja henkivissä legginsseissä. Kotoilijan ja ekoilijan suosikkilahja.

Blossa Eko –glögi
Eckerö Linen tämän joulun uutuus, ekologinen Blossa Eko -glögi maistuu takan ääressä ja lautapelejä pelatessa. Glögin pohjana on luomupunaviini.

Tutustu merimatkasi aikana myös Eckerö Marketin&Parfymerian ja Popup shop laajaan lahjatarjontaan. Älä unohda muun muassa kelloja ja koruja sekä lahjaideoita lapsille. Varaa matkasi nyt!

Eckerö Line on ainoa alus, joka liikennöi Helsingistä Tallinnaan Suomen lipun alla. Jo päiväristeilyn aikana sinulla on maissa oloaikaa peräti noin seitsemän tuntia. Tai jää Tallinnaan vaikka koko viikonlopuksi.

Joko olet tutustunut Tallinnan Kalamajan kaupunginosaan? Kalamaja ja erityisesti siellä sijaitseva Telliskivi on must-kohde persoonallisia lahjaideoita kaipaaville. Seutu on tullut tunnetuksi luovien ja boheemienkin ihmisten paikkana, jota leimaa rakkaus käsillä tekemiseen, taiteeseen ja designiin.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Eckerö Lineltä löydät kaikki joulun suosikkilahjat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X