Mainos: Keittiömaailma
Urban garden
Mainos | Keittiömaailma

Hukkatila käyttöön ja yrtit kukoistamaan – kekseliäimmät keittiöratkaisut ovat tässä

Keittiöön kaivataan usein lisää tilaa ja toiminnallisuutta. A la Carte- ja Petra-keittiöiden kiinnostavat innovaatiot tuovat tilaa ja tyyliä yllättäviin paikkoihin.

Keittiön tärkein ominaisuus on se, että se toimii käyttäjänsä toivomalla tavalla. Oikealla suunnittelulla ja uusilla erikoisratkaisuilla saadaan toiminnallisuutta ja lisätilaa sellaisiinkin paikkoihin, joita ei ole tullut keittiössään edes ajatelleeksi.

Nämä kekseliäät keittiöinnovaatiot tekevät keittiöstä paitsi toimivamman myös tyyliltään persoonallisemman:

Sokkelilaatikko

Keittiön sokkelissa on hukkatilaa, jonka voi käyttää hyödyksi näppärällä sokkelilaatikolla. Siellä voi säilyttää vaikka paistinpannuja tai käteviä aputikkaita.

 

Sokkelilaatikko

Urban nouseva kulma

Kulmakaapit ovat joskus hankalia käyttää. A la Carten Urban-keittiön nouseva kulma nostaa kulmatilan käden ulottuville. Nouseva kulma toimii nappia painamalla, ja siellä voi säilyttää vaikka keittiökoneita. Näin koneet on helppo piilottaa kulma sisään, kun niitä ei käytetä.

 

A la Carten Urban nouseva kulma ylhäällä

A la Carten Urban nouseva kulma alhaalla

Found-kaappi

A la Carte -keittiöiden Found on seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu välitilaan avolokerikko. Found toimii niin ikään nappia painamalla. Omiin tarpeisiin muunneltavassa lokerikossa voi säilyttää vaikka mausteita tai viinipulloja.

 

A la Carte -keittiöiden Found-kaappi auki

A la Carte -keittiöiden Found-kaappi kiinni

 

Peggi-päätylevy

Petra-keittiöiden Peggi-päätylevy on erillinen levy, joka asennetaan kaapiston tai komeron sivuun. Levyn voi asentaa myös vapaalle seinälle. Siihen saa kiinni hyllyjä, koukkuja, tankoja ja kiinnitysmagneetteja, joiden paikkaa voi säätää tarpeen mukaan. Levyn avulla saa käden ulottuville sellaiset tavarat, jotka muuten veisivät tilaa pöydillä ja kaapeissa.

 

Petra-keittiöiden Peggi-päätylevy

 

Plussa-kaappi

Jos kaipaat keittiöön lisää pöytätilaa, Petra-keittiöiden Plussa-kaappi on näppärä ratkaisu. Se on pyörillä varustettu apukaappi, jossa on taittuva työtaso ja paljon säilytystilaa.

 

Petra-keittiöiden Plussa-kaappi

 

Sound Unit

Kuulutko sinä niihin 67 prosenttiin ihmisistä, jotka kuuntelevat musiikkia keittiössä ollessaan? Jos kuulut, unohda radio keittiötasolla ja satsaa A la Carte -keittiöiden Sound Unitiin. Se on alan ensimmäinen keittiöön integroitu audiojärjestelmä, jolla voi jakaa musiikkia langattomasti älylaitteilta.

 

A la Carten Sound unit

 

Urban Garden

Tykkäätkö tuoreista yrteistä, mutta et onnistu pitämään niitä hengissä? A la Carten Urban Gardeniin kuuluu erilaisia tarvikkeita yrttien kotikasvatusta varten, kuten yrttikehikko, purkkeja ja laatikoita. Garden-kasvivalosetti varmistaa, etteivät yrtit kuukahda valon puutteeseen.

 

A la Carten Urban Garden

 

A la Carten Urban Garden

Keskustelu

Jos nyt olisin uutta keittiötä suunnittelemassa niin Urban Garden ja nouseva kulma olisivat kyllä harkinnassa.

Kekseliäitä ratkaisuja,olisipa olleet silloin kun tehtiin keittiöremontti.

Kommentoi juttua: Hukkatila käyttöön ja yrtit kukoistamaan – kekseliäimmät keittiöratkaisut ovat tässä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X