Onneksi olkoon, löysit tontun! Täytä lomake, osallistu kilpailuun ja voita 3 Lumenen lahjapakkausta!

Osallistu Missä tonttu luuraa? -kilpailuun ja voita yhteensä 3 Lumenen lahjapakkausta! Palkinnon arvo on yhteensä noin 65 euroa.

Onneksi olkoon, löysit tontun! Missä tonttu luuraa? -kilpailun ensimmäisen viikon palkintona on 3 Lumenen lahjapakkausta. Palkinto sisältää Valo-, Lähde- ja Men Raikas -lahjapakkaukset. Palkinnon arvo on yhteensä noin 65 euroa.

Arvomme yhden palkinnon.

Valo [Nordic-C] -tuotteet kirkastavat ja hoitavat ihoa antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan, C-vitamiinin ja puhtaan pohjoisen lähdeveden voimin. Pakkaus sisältää: Kirkastava puhdistusbalsami 15 ml, Heleyttävä & ravitseva tehohoito 30 ml ja Kirkastava & silottava kosteusvoide 15 ml. Pakkauksen arvo on 29,90 euroa.

Lähde [Nordic Hydra] -sarjan vegaaniset tuotteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti pohjoisen lähdeveden ja mineraalipitoisen pohjoisen luomukoivunmahlan avulla. Lopputuloksena on kauniin kosteutettu ja hyvinvoivan näköinen iho. Pakkaus sisältää: Tehokosteuttava geelinaamio 15 ml, 24h tehokosteusvoide 50 ml ja Kosteuttava & täyteläistävä huulivoide 10 ml. Pakkauksen arvo on 20.90 euroa.

Virkistävät Men Raikas -tuotteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti pohjoisen männyn kaarnauutteen voimalla. Vegaaniset tuotteet antavat pitkäkestoisen raikkauden tunteen koko keholle. Pakkaus sisältää: Virkistävä 2-in-1 -suihkugeeli 200 ml ja Virkistävä 24H -deodorantti 70 g. Pakkauksen arvo on 13,90 euroa.

Osallistu Missä tonttu luuraa? -kilpailuun

Osallistu kilpailuun alla olevalla lomakkeella 8.12.2019 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

Missä tonttu luuraa? -kilpailun tonttu

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Onneksi olkoon, löysit tontun! Täytä lomake, osallistu kilpailuun ja voita 3 Lumenen lahjapakkausta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X