Mainos |
Sveitsiläinen juustohampurilainen
Swissburger on herkullinen juustohampurilainen, jonka salaisuus on laadukas sveitsiläinen Le Gruyére AOP -juusto.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 4 (swissburger) hampurilaissämpylää
- 4-8 hampurilaispihviä
- 4-8 viipaletta Le Gruyère AOP -juustoa
- 4-8 viipaletta viipaletta rapeaksi paistettua pekonia
- 4 rkl yrttistä hampurilaiskastiketta, (curry)ketsuppia tai Siracha-kastikkeella maustettua majoneesia
- 4 salaatinlehteä
- 4 rkl Mummon hölskykurkkuja
Valmistusohje
- Valmista hampurilaispihvitaikina Himahellan postauksessa olevan ohjeen mukaan. Grillaa pihvit keskilämmöllä grillissä. Liha saa jäädä roseeksi sisältä.
- Kun pihvit ovat viittä vaille valmiita, laita niiden päälle Le Gruyére -juustosiivut. Laita grilli kiinni ja anna juuston sulaa pihvin päälle.
- Grillaa sämpylät nopeasti.
- Nosta pihvit sämpylälle, jonka päälle on laitettu yrttistä maustekastiketta tai ketsuppia, salaatinlehti sekä muita täytteitä. Viimeistele rapeaksi paistetulla pekonilla. Nauti heti kuumana.
- Ohjeet lisäkkeisiin löydät Himahellan-postauksesta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sveitsiläinen juustohampurilainen