Klubi, jossa olet kuin kotonasi

Kaikki Kotilieden tilaajat saavat klubilaisina paljon enemmän kuin pelkän printtilehden. Klubietuihin kuuluvat maksuton kuukauden kirja, maksuttomat näköislehdet Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö sekä kuukauden vieraileva näköislehti, joka huhtikuussa on Viva.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kotiliesi-klubiin! Liittymisohjeet löydät täältä.

Kaisa Uusitalo, klubivastaava


Tule leffaan ystäväsi kanssa! Tie sydämeen -lukijanäytös tiistaina 23.4.

Kotilieden tilaaja: tervetuloa tiistaina 23.4. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Tie sydämeen. Näytökset ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, ja maksuttomia lippuja on jaossa 400. Ilmoittautuminen alkaa 17.4. klo 17.

Ilmoittautumisohjeet


Anu Patrakka: Kiusaaja

HUHTIKUUN KUUKAUDEN KIRJA

Anu Patrakka: Kiusaaja

Murhatutkimus vie rikostutkija Nelson Monteiron maalaiskylältä Porton pimeille kujille, joilla hän joutuu tarkastelemaan myös omaa sisintään. Nelson Monteiro -sarjan toinen osa kertoo elämänsä alussa olevista nuorista, joiden opiskelijaelämä lipsuu huumeiden ja outojen rituaalien maailmaan.

Lue kirjailijan haastattelu: Kirjailija Anu Patrakka jakaa elämänsä tärkeimmät kuvat – mielenmaisemat löytyvät suomalaisesta metsästä ja Atlantin rannalta

Lataa kirja täältä


Kuukauden vieraileva näköislehti

Kotilieden tilaaja, huhtikuussa pääset lukemaan maksutta Vivan

Lukijoidensa rakastama ja kehuma Viva kannustaa nauttimaan elämästä sen kaikissa muodoissa. Sydämellisissä reportaaseissa on nostalgiaa ja yhdessä jaettuja kokemuksia. Laajoissa henkilöjutuissa puhutaan kiertelemättä elämän iloista ja suruista.

Viva opastaa ja innostaa lukijoitaan liikkumaan, hoitamaan itseään ja löytämään parhaan tyylinsä. Lehti tarjoaa värikkäitä kulttuuri- ja matkajuttuja sekä runsaasti hyötytietoa terveydestä, asumisesta, säästämisestä, eläkkeistä ja perintöasioista.

Lue täällä!


Aurinkoinen Apulia lukijamatka

LUKIJAMATKA

Lähde kanssamme aurinkoiseen Apuliaan 30.9.–7.10.2024

Italian saappaankorko tutuksi! Apulia tarjoaa aitoa italilalaista elämänmenoa, joka jää sydämeesi ikuisiksi ajoiksi.
Lukijamatkan hintaan sisältyvät suorat lennot, majoitus, kuljetukset ja retket, ateriat sekä suomenkielinen opas. Kotilieden edustaja on mukana koko matkan.

Lue lisää


YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Hopeapuron korut -30 %

Hopeapuro tarjoaa Kotiliesi-klubilaisille tuntuvan edun:
-30 % lähes kaikista tuotteista. Valikoimasta löytyy Design from Finland – ja Fair Trade -merkillä varustettuja mallistoja sekä käsityönä valmistettuja koruja. Hopeapuro tekee yhteistyötä kehittyvien maiden kanssa.

Lue lisää


yhteistyökumppanin etu

Storytel-äänikirjapalvelu
maksutta 2 viikoksi

Storytel on Pohjoismaiden suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa. Kaikki rakastetuimmat klassikot ja kuumimmat uutuuskirjat vain yhdellä sovelluksella. Lunasta tarjous ja löydä omat suosikkitarinasi: saat Storytel-premium tuotteeseen nyt 14 päiväksi ilmaista kuunteluaikaa sekä seuraavan kuukauden -50%.

Lue lisää


Yhteistyökumppanin etu

Kotimaiset Purodoré ihonhoitotuotteet -20% 

Purodoré on premium-luonnonkosmetiikkasarja, joka lisää ripauksen luksusta ihonhoitoon. Runsaasti palkintoja voittaneiden tuotteiden sisältämät ylelliset raaka-aineet tuovat iholle luonnollista hyvinvointia. Miellyttäviltä tuoksuvat tuotteemme luovat ylellistä spa-tunnelmaa jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  

Klubin jäsenille nyt -20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa verkkokaupassa yhdellä ostoskerralla 31.5.2024 asti. 

Etu käyttöön täällä

kotilieden kirjaryhma

LUKUPIIRI

Tule mukaan keskustelemaan kuukauden kirjasta uuteen lukupiiriin!

Kuukauden kirjasta keskustellaan lukupiirissä, joka toimii Kotilieden kirjaryhmässä Facebookissa. Liity ryhmään, niin pääset jakamaan lukuvinkkejäsi ja juttelemaan kirjallisuudesta!

Lue lisää


YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Golfarin oheisharjoittelu-ohjelma maksutta

Iloa kentälle – golfarin oheisharjoittelu Kaipaatko lisää tehokkuutta swingiin, kiertoa rankaan tai hyviä lämmittelyliikkeitä tiiboksiin? Haluatko oppia aktivoimaan kropan ennen kierrosta, huoltamaan sitä kierroksen jälkeen ja ylläpitämään lihaskuntoa kierrosten välillä?

Nappaa etu täältä


YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

WordDive: Matkailusanasto haltuun kesän lomamatkoja varten

Onko kalenterissasi jo varattuna ensi kesän lomamatka, kenties maahan, jonka kieltä et vielä osaa? Tai kaipaako kielitaitosi muuten virkistystä? Suomalaisen WordDive -kieltenoppimissovelluksen avulla hämmästytät paikalliset ja matkakumppanisi kielitaidollasi. Kymmenen kielen valikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Sovellus yksilöi oppimisen ja varmistaa, että opit oikeasti! Klubin jäsenenä saat 3 kuukautta kieltenopiskelua hintaan 19,90 e (norm. 39,57 e). Etu on voimassa 30.4.2024 asti. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti tutustumisjakson jälkeen.

Nappaa etu täältä


KUUKAUDEN ETU

Akupainantamatto -15 %

Akupainantamatto rentouttaa ja lievittää stressioireista, se laukaisee sisäisiä jännityksiä kehossa tehostaen verenkiertoa ja kehon hapenottokykyä. Laadukas akupainantamatto Eco on valmistettu 100 % ympäristöystävällisestä materiaalista. Mukana pellavakassi tuotteiden säilytystä varten.
Maton koko: 72 x 44 cm. Tyynyn koko: 45 x 34 cm
Klubietuhinta 75 e (norm. 89 e). Tarjoushinta on voimassa 30.4.2024 asti.

Lue lisää


Tule mukaan muuttumaan!


Tilaa Kotilieden uutiskirje

Ideoita ja inspiraatiota päivittäin kotiin, keittiöön ja puutarhaan. Kerromme sinulle ensimmäisenä uusimmat ilmiöt ja tarinat.