Tervetuloa Kotiliesi Klubiin!

Klubi, jossa olet kuin kotonasi

Kaikki tilaajamme saavat klubilaisina paljon enemmän kuin pelkän lehden. Klubietuihin kuuluvat maksuton kuukauden kirja, vain tilaajille kootut teemasisällöt verkossa ja yhteistyökumppaniemme rahanarvoiset edut. Lämpimästi tervetuloa mukaan Kotiliesi Klubiin!

Päätoimittaja Saija Hakoniemi

 

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Kotilieden tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin. Kirjaudu tai luo tili tästä.

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Kotiliesi tästä.

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

KUUKAUDEN KIRJA

Paula Nivukosken Kerran valo katoaa kertoo rakkaustarinan jatkosodan aikana

Joulukuun kirja on Paula Nivukosken historiallinen romaani Kerran valo katoaa. Kirjailija palaa siinä esikoisteoksensa maailmaan, Koskiluhdan suvun tarinaan ja taloon Isossakyrössä. Tutustu kuukauden kirjaan ja kirjailijaan täällä. Saat myös ohjeet kirjan lataamiseen.

YLLÄTYSARVONTA

Voita design-villasukat!

Joko tutustuit ihanaan Design-villasukat-teemaan? Kokosimme siihen 15 huippusuunnittelijoiden ohjetta ja arvomme nyt yhden sukkaparin, Outi Markkasen suunnittelemat Puolukkapaikka-villasukat. Vastaa viimeistään 9.12.

MATKAT

Vaella, joogaa ja ihastele kevään kukkaloistoa Italiassa

Innostaako Italia? Pohjois-Italian Como-järven maisemat ovat keväällä kuvankauniita. Matkaohjelmaan sisältyy leppoisia vaelluksia, rentouttavaa joogaa ja vierailuja alueen tärkeimmissä kaupungeissa. Lopuksi piipahdetaan muotikaupunki Milanossa.

MATKAT

Kulje Downton Abbeyn ja Crownin kuvauspaikoilla Englannissa

Rakastatko brittiläisiä poliisisarjoja ja draamaa? Lähde matkalle idyllisten maalaismaisemien Englantiin. Pääset tutustumaan suosittujen tv-sarjojen kuvauspaikoille ja kulkemaan mestarietsivien jalanjäljillä.

NÄKÖISLEHDET

Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö!

Pääset klubilaisena lukemaan Kotilieden lisäksi verkossa kolmea muuta upeaa lehteä: Dekoa, Maalla-lehteä ja Kotiliesi Käsityötä! Voit selailla näköislehtiä tai lukea sisältöä verkkojuttuina.

KUUKAUSIARVONTA

Voita Tapio Wirkkalan salaattiottimet!

Kaikkien tilaajien eli klubilaisten kesken arvotaan kolmet Tapio Wirkkalan Tapio-salaattiottimet. Palkinnon arvo on 99 euroa. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Kotilieden tilaajat, joilla on voimassa oleva tilaus 30.12. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arpajaisveron maksaa Otavamedia. Yrityksen henkilökunnalla ei ole oikeutta osallistua arvontaan.

KUUKAUDEN KLUBITUOTE

Pihviveitset puoleen hintaan

Joulukuun klubituote Kotiliesikaupassa on Victorinox-veitsisetti. Klubilaisena saat 69 euron arvoisen setin joulukuussa hintaan 34 euroa. Lahjapakkauksessa on kuusi teräväkärkistä, ruostumattomasta teräksestä valmistettua pihviveistä. Veitsissä on liukumaton kahvamateriaali ja muotoiltu kädensija.

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Osta Aarikalta kaksi korua, saat edullisemman puoleen hintaan

Kun ostat kaksi Aarikan korua, saat Kotiliesi Klubin jäsenenä edullisemman puoleen hintaan. Edun voi hyödyntää sekä Aarikan verkkokaupassa että myymälöissä. Verkkokaupassa syötä koodi KOJOULU kassalla. Myymälässä mainitse kassalla olevasi Kotiliesi Klubin jäsen. Etu on voimassa 31.12.2022 saakka.

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Helsingin Villasukkatehdas tarjoaa -20 % alennuksen koko valikoimasta

Helsingin Villasukkatehtaan sukat neulotaan Suomessa karstavillalangasta, jossa on 70 % villaa ja 30 % polyamidia. Nyt Sukkatehdas tarjoaa Kotiliesi Klubin jäsenille joulukuussa -20 % alennuksen koko valikoimastaan. Alennuksen saa Villasukkatehtaan omassa verkkokaupassa koodilla Koti100. Etu on voimassa 31.12.2022 saakka.

LEHTIEDUT

Lisää luettavaa – ja vieläpä ilmaiseksi!

Klubilaisena saat valita yhden kuukauden lehdet ja kaksi kuukauden digitilausjaksoa Otavamedian laajasta valikoimasta ihan ilmaiseksi. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 60 euroa vuodessa!

Tilaa Kotilieden uutiskirje

Ideoita ja inspiraatiota päivittäin kotiin, keittiöön ja puutarhaan. Kerromme sinulle ensimmäisenä uusimmat ilmiöt ja tarinat.