Tervetuloa Kotiliesi Klubiin!

Klubi, jossa olet kuin kotonasi

Kaikki tilaajamme saavat klubilaisina paljon enemmän kuin pelkän printtilehden. Klubietuihin kuuluvat maksuton kuukauden kirja, vain tilaajille kootut teemasisällöt verkossa ja yhteistyökumppaniemme rahanarvoiset edut. Lämpimästi tervetuloa mukaan Kotiliesi Klubiin!

Päätoimittaja Saija Hakoniemi

 

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Kotilieden tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin. Kirjaudu tai luo tili tästä.

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Kotiliesi tästä.

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

ELOKUVAN ENNAKKONÄYTÖS

Lähde leffaan! Jaossa ilmaiseksi yli 900 lippua

Tervetuloa katsomaan ennakkonäytöstä Viimeinen vuoro -elokuvasta, joka kertoo rakkaudesta, menetyksestä ja ihmisen periksiantamattomuudesta. Näytöksiä on Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 15.9. klo 17.

KOTILIESI KLUBI AUTTAA

Sukkahaaste: neulotaan villasukkia asunnottomille

Tehdään yhdessä hyvää ja neulotaan villasukkia kodittomille. Toimi pian, sillä sukkia jaetaan eri puolilla Suomea Asunnottomien yössä 17.10. Etenkin isoille miesten sukille on tarvetta.

KUUKAUDEN KIRJA

Kaisu Tuokon dekkari Kosto vie pikkukaupunkiin

Syyskuun kirja, Kaisu Tuokon Kosto-dekkarissa rikostutkija Mats kutsutaan töihin Kristiinankaupunkiin, jossa merestä on löytynyt ruumis. Tapahtumista kiinnostuu myös paikallislehden toimittaja Eevi, jonka kanssa Matsilla on yhteinen menneisyys.

LUKUPIIRI

Tule mukaan keskustelemaan kirjasta uuteen lukupiiriin!

Kuukauden kirjasta keskustellaan lukupiirissä, joka toimii Kotilieden kirjaryhmässä Facebookissa. Liity ryhmään, niin pääset jakamaan lukuvinkkejäsi ja juttelemaan kirjallisuudesta!

NÄKÖISLEHDET

Neljä upeaa ja erilaista näköislehteä

Pääset klubilaisena lukemaan Kotilieden lisäksi myös kolmea muuta upeaa lehteä: Dekoa, Maalla-lehteä ja Kotiliesi Käsityötä. Myös juttuarkistot ovat käytössäsi.

Tule mukaan muuttumaan!

LUKIJAMATKA

Lähde ruokamatkalle Kreikkaan!

Lokakuussa Kotilieden lukijamatka suuntautuu Kreikkaan Evian saarelle. Tutustumme paikalliseen ruokakulttuuriin, vierailemme viinitilalla ja etsimme tryffeleitä tryffelikoirien kanssa. Lisäksi vietämme päivän Ateenassa. Mukaan reissuun lähtee Kotilieden toimituspäällikkö Uura Hagberg.

KIRJOITUSKURSSI

Haluaisitko kirjoittaa oman tarinasi, mutta kaipaat apua? Katso ilmaiset kirjoituskurssit videotallenteena!

Haluaisitko kirjoittaa tarinasi talteen jälkipolvia varten? Järjestimme maaliskuussa Kotilieden tilaajille Näin kirjoitat oman tarinasi -kirjoituskurssin verkossa. Oppaana on kirjailija Petri Tamminen.

Jos et ennättänyt mukaan kurssille, voit katsoa luennot videotallenteina. Tee myös Petrin laatimia inspiroivia kirjoitusharjoituksia!

Ensimmäinen kurssikerta: katso tallenne täältä.

Toinen kurssikerta: katso tallenne täältä.

Kolmas kurssikerta: katso tallenne täältä.

Teema

KUUKAUSIARVONTA

Voita Luhta Homen torkkupeitto

Syyskuussa arvomme kaikkien Kotilieden tilaajien kesken kolme luonnonpuuvillaista Luhta Home Lemmikki -torkkupeitettä (arvo 29.95). Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Kotilieden tilaajat, joilla on voimassa oleva tilaus.

Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arpajaisveron maksaa Otavamedia. Yrityksen henkilökunnalla ei ole oikeutta osallistua arvontaan.

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Heijastavia asusteita 20% alennuksella

Klubin jäsenenä saat 20 % alennuksen kotimaisen Moikon merinovillaisista lapasista, joissa on heijastavia pintoja. Etu on voimassa 31.10. asti (ei koske Muumi-tuotteita). Käytä verkkokaupan kassalla alekoodia Moiko20.

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Teemu Järvi Illustrations 20 % alennus julisteista

Elokuun etu klubilaisille on Teemu Järvi Illustrationsin julisteet 20 prosentin alennuksella. Teemu Järvi on muotoiluyritys, jonka tuotteita ovat taiteilijan luontoaiheiset julisteet, kalenterit ja taidegrafiikka. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa korkealaatuisista, ympäristöystävällistä materiaaleista. 

Saat alennuksen koodilla OTAVAMEDIA20

YHTEISTYÖKUMPPANIN ETU

Alennus Habitare-lipusta

Klubilaisena saat alennusta disigntapahtuma Habitaren lipuista, kun ostat ne 1.-12.9. Hinta on klubilaisille 10 euroa (norm. 18 e). Käytä verkkokaupan kassalla koodia OTAVAHABI8.

LEHTIEDUT

Lisää luettavaa – ja vieläpä ilmaiseksi!

Klubilaisena saat valita yhden kuukauden lehdet ja kaksi kuukauden digitilausjaksoa Otavamedian laajasta valikoimasta ihan ilmaiseksi. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 60 euroa vuodessa!

Tilaa Kotilieden uutiskirje

Ideoita ja inspiraatiota päivittäin kotiin, keittiöön ja puutarhaan. Kerromme sinulle ensimmäisenä uusimmat ilmiöt ja tarinat.