Paras pääsiäinen on pullollaan iloa ja inspiraatiota! Vinkkiemme avulla valmistat perinneherkut pashasta lampaanpaistiin, koristelet kauniit virpomisvitsat ja saat pääsiäiskukat loistamaan. Innostu myös hauskoista pääsiäisaskarteluistamme ja ota talteen ihanat pääsiäisrunot.

Pääsiäisleivonnaiset

Sesongin makeissa suosikkileivonnaisissa maistuu erityisesti rahka ja sitruuna. Raikas rahkapiirakka, maittava marenkikakku ja klassinen sitruunapiirakka toimivat takuulla. Mitä jos taikoisit kahvipöydän komistukseksi herkullisen kinderkakkumme?

Leivo pääsiäiseksi

Pääsiäisen alkuruoat

Alkuruoka aloittaa kiireettömän pääsiäispäivällisen. Kata keväisen juhla-aterian alkajaisiksi pöytään vaikkapa maukas avokadokeitto tai paholaisen kananmunia.

Pääsiäisen pääruoat

Juhlan kunniaksi pääruokaan satsataan kunnolla. Lampaanpaisti on perinteisen pääsiäisaterian kunkku. Löydä maukkaista resepteistämme myös uudet suosikit, jotka sulavat suussa.

Pääsiäisen jälkiruoat

Pääsiäisen jälkiruokien ikiklassikot pasha ja mämmi valmistuvat ohjeillamme näppärästi. Ota myös talteen tuoreet ideat pääsiäispöydän hännänhuipuksi.

Pääsiäisvinkit Kotilieden bloggareilta