Klubi-info

Lämpimästi tervetuloa! Kotilieden tilaajana kuulut klubiin automaattisesti – oletpa Kotiliesi-lehden ja digin tilaaja tai vain Kotiliesi digin tilaaja. Jos olet uusi tilaaja, pääset klubilaiseksi heti, kun tilaus astuu voimaan.

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Kotilieden tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin. Kirjaudu tai luo tili tästä.

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Kotiliesi tästä.

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Kuukauden kirja

Klubilaisena saat joka kuukausi uuden kuukauden kirjan ja tutustut myös kirjailijaan sen takana. Saat teoksen itsellesi ääni- tai e-kirjana. Saat latauskoodin sähköpostitse tilaajille tarkoitetun uutiskirjeen mukana. Toimi koodin saatuasi pian, sillä kirjoja on tarjolla rajoitetusti. Kirja on luettavissa tai kuunneltavissa kunkin kalenterikuukauden ajan. Edun arvo on jopa 160 euroa vuodessa!

Seuraa näitä ohjeita, niin pääset nauttimaan kirjasta:

1. Mene Kotiliesikauppaan ja valitse Kuukauden kirja ja tee siellä joko ääni- tai e-kirjan kohdalla valinta Lisää koriin.

2. Tarkista sitten ostoskori ja lisää siellä kohtaan Alennuskoodi sinulle Kotilieden tilaajien uutiskirjeen mukana lähetetty kirjan latauskoodi.

3. Täytä sen jälkeen vielä kohdassa Asiakas yhteystietosi ja valitse Siirry tarkastamaan tilaus.

4. Tarkista, että yhteystietosi ovat oikein ja valitse Vahvista tilaus.

5. Pääset lataamaan kirjan kohdasta Lataa tuote.

6. Seuraavaksi sinua pyydetään aktivoimaan itsellesi digikirjahylly. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja luo sitten itsellesi salasana. Pääset kuuntelemaan tai lukemaan kirjaa selaimen kautta, eikä kuunteluun näin ollen tarvita erillistä sovellusta.

Vinkki! Kirjahylly toimii siis selaimessa, eikä kirjan kuunteluun tai lukemiseen välttämättä tarvita erillistä sovellusta.
Tietokoneella: Kirjaan palaamista helpottaa, kun luot kirjahyllystäsi kirjanmerkin selaimeen.
Puhelimella: Oma kirjahylly ja siellä kesken oleva kirja löytyvät kätevästi, kun teet selainosoitteesta pikakuvakkeen kotivalikkoon (Apple) tai aloitusnäyttöön (Android-puhelin).

Huom! Kun olet vahvistanut tilauksesi Kotiliesikaupassa, saat sen jälkeen vielä sähköpostilla vahvistuksen, jonka lähettäjänä on asiakaspalvelu@kirjavälitys.fi. Viestissä on latauslinkki, ja kirjan lataus tai oman kirjahyllyn luominen onnistuu myös tätä kautta.

Haluaisitko jutella lukemastasi?

Liity Kotilieden kirjaryhmään Facebookissa!

Teemasisällöt

Klubilaisena pääset lukemaan ainutlaatuista teemasisältöä. Saat ideoita, elämyksiä sekä rahanarvoisia neuvoja ja opastusta valintoihin.

Näköislehdet

Kotilieden tilaajana saat lehden kotiin kannettuna, mutta eipä siinä vielä kaikki. Kaupan päälle tulee lisäski kolme muuta upeaa lehteä: Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö! Pääset lukemaan niitä verkossa näköislehtinä. Sama etu kuuluu myös Kotiliesi digin tilaajille.

Lehtiedut

Klubilaisena sinut palkitaan kolmella lehtiedulla vuodessa. Saat valita Otavamedian laajasta lehtivalikoimasta ilmaiseksi yhden kuukauden tilausjakson ja kaksi kuukauden digitilausjaksoa. Lisäksi voit tarjota ystävällesi ilmaiseksi Kotiliesi digi -jakson kahdeksi kuukaudeksi. Lahjojen arvo on yhteensä jopa 100 euroa vuodessa. Saat tiedon lehtilahjoistasi sähköpostilla.

Kuukauden klubituote

Saat kuukauden klubituotteen tarjoushintaan Kotiliesikaupasta. Kotilieden omassa verkkokaupassa on monipuolinen valikoima kodin tuotteita, laukkuja, asusteita ja koruja sekä käsityö- ja tietokirjoja.

 

Etuja yhteistyökumppaneilta

Jäsenenä saat mahtavia etuja ja alennuksia myös Kotiliesi Klubin yhteistyökumppaneilta. Saat tiedot uusista eduista täältä.

Arvonnat

Jäsenenä olet mukana klubin kuukausiarvonnoissa. Saat tietoa parhaillaan käynnissä olevista kilpailuista klubisivuilta ja täältä.

Klubikirje

Sähköpostiisi kolahtaa uutiskirje kaksi kertaa kuussa. Se kannattaa ehdottomasti lukea, niin saat tietoa uusista sisällöistä, eduista, alennuksista ja tapahtumista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olen Kotilieden tilaaja. Miten se liittyy Klubiin?

Kotilieden tilaajana olet automaattisesti myös Kotiliesi Klubin jäsen.

Olen tilaaja, mutta en ole kirjautunut koskaan Kotiliesi.fissä. Mitä minun pitää tehdä?

Sinun pitää luoda tili, jos et ole aiemmin sitä vielä tehnyt. Katso ohjeet täältä.

Mikä on Otavamedia-tili?

Otavamedia-tiliä tarvitaan, jotta voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita. Jos olet vaikkapa sekä Kotilieden että Suomen Kuvalehden tilaaja, voit lukea vain tilaajille tarkoitettua sisältöä yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella.

En muista, olenko luonut Otavamedia-tilin vai en. Mitä teen?

Ei hätää. Jos epäilet, että olet saattanut joskus luoda Otavamedia-tilin, asia selviää täällä. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kohtaan Kirjaudu ja valitse Olen unohtanut salasanani. Saat sähköpostissa ohjeet uuden salasanan määrittämiseen. Jos taas et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä.

Epäilen, että olen joskus luonut Otavamedia-tilin, mutta en muista, mitä sähköpostiosoitetta käytin?

Voit selvitellä asiaa täällä. Syötä käytössäsi oleva sähköpostiosoite ja valitse Olen unohtanut salasanani. Jos et saa viestillä ohjetta salasanan määrittämiseksi, voit kokeilla jotain toista sähköpostiosoitetta, jos sinulla käytössäsi useita. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Sähköpostiosoite, jota käytin rekisteröitymisessä ei ole enää käytössä, mitä tehdä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Miten klubiin kirjaudutaan?

Mene Kotiliesi.fin etusivulle, klikkaa ihmistä osoittavaa symbolia, niin saat esiin kirjautumislomakkeen. Täytä siihen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, niin pääset lukemaan vain tilaajille eli klubilaisille tarkoitettua aineistoa ja katsomaan, mitä etuja klubissa on tarjolla juuri nyt.

Minulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, mihin otan yhteyttä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Haluan liittyä vain Klubiin, onko se mahdollista?

Klubiin kuuluaksesi sinun tulee olla Kotilieden tilaaja.