Grilli kuumaksi!

Grillattuna kaikki maistuu piirun verran paremmalta! Kotilieden Grilli kuumaksi -teemaosiosta löydät ihanat herkut, jotka sopivat niin lihansyöjän kuin kasvissyöjänkin lautaselle. Ohjeillamme kokkaat sesongin klassikot ja tuot tuoretta jujua perinteiseen grilliateriaan. Valitse resepteistä omat suosikkisi ja rakenna ihan paras menu.

Uusimmat grillireseptit

Grillaus

Grillataan lihaa

Makkarat, pihvit ja ribsit säilyttävät suosionsa grillissä vuodesta toiseen. Resepteistämme löydät myös uudet makuelämykset. Ota testiin vaikkapa maukkaat thai-kanavartaat, joiden seurana ihastuttaa raikas salaatti.

Grillataan kasviksia

Grillataan kalaa

Lisää grillausideoita

Vartaat ovat yksi grillin ikisuosikeista, ja niiden koostamiseen löytyy yhtä monta tapaa kuin herkuttelijoitakin. Ohjeillamme burgerit ja pizzat sekä kokonainen broileri kypsyvät grillin kuumuudessa tajuttoman herkullisiksi.

Savustusreseptejä

Raikkaita salaatteja

Jos lautasella on grillissä maukkaaksi käänneltyjä herkkuja, kaveriksi kannattaa kattaa jotain erityisen freesiä. Ohjeillamme loihdit ihanat salaatit, kuten maukkaan vesimeloni-labnehsalaatin.

Lisukkeita grilliruoalle

Grillatut jälkiruoat

Kun ulkona kokataan oikein pitkän kaavan mukaan, myös jälkkäri käytetään grillin kautta. Aterian jälkiruoaksi grillataan hedelmiä, kuten ananasta, persikoita tai banaania. Tarjoa paahdetut hedelmät vaikkapa jäätelön kera.

Kesäjuomia

Kippis ja skål grilliruoalle! Aikuiselle herkkuaterian kyytipojaksi sopii esimerkiksi Aperol Spritz. Ihanan raikas koivunmahlamalja sopii kaikille ikään katsomatta.

Grillit

Grillausvinkkejä Kotilieden bloggareilta