MAINOS | Electrolux
MAINOS | Electrolux

Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin

Electrolux 800 johdoton imuri vastaa moneen toiveeseen ja tarpeeseen. Se pitää kodin siistinä helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Nykyaikainen elämäntyyli suosii tehokkuutta ja vaivattomuutta. Parasta on, kun nämä ominaisuudet voi liittää myös siivouskokemukseen. Johdottomat pölynimurit ovat syrjäyttäneet aikaisempien vuosien mallit – nykyimuri on helppokäyttöinen, monipuolinen ja puhdistaa kodin perusteellisesti.

”Trendinä on, että perinteiset siivousvälineet halutaan korvata johdottomilla laitteilla, jotka ovat käden ulottuvilla ja joille ei tarvitse etsiä säilytyspaikkaa”, toteaa Electroluxin asiantuntija Johan Liljeström.

Electrolux on vastikään tuonut markkinoille modernin ja designiltaan tyylikkään varsi-imurin, joka sopii sekä erikokoisille perheille että yksinasujille. Imurointi onnistuu yhtä kättä käyttäen.

”Imuri on kevyt ja sitä on helppo hallita, eikä kahta kättä tarvita.”

Kaikenlaisen pölyn poistaja

Imuroinnista voi tulla myös koko perheen yhteinen puuha. Jopa lapset innostuvat siivoamaan, sillä keveytensä lisäksi laitteen irrotus telineestä ja kiinnitys takaisin on yksinkertaista. Varsi-imuri on kiinni lataustelineessä kätevällä magneettikiinnityksellä.

”Samaan laitteeseen on pyritty saamaan kaikki tarvittava. Lisäosat ovat kiinni joko imurin varressa tai käsiosassa. Osien hukkumisesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä ne voi säilyttää lataustelineessä. Lisävarusteita voi hankkia myös myöhemmin”, kertoo Liljeström.

Lisäosia on kaikkiaan viisi, ja nekin on helppo irrottaa ja puhdistaa. Hygienia on huippuluokkaa: imurissa on viisivaiheinen suodatus, joka puhdistaa pinnoilta pienimmätkin pölyhiukkaset. Suodattimet ovat myös irrotettavissa puhdistusta varten.

”Keväällä varsi-imuriin on tulossa lisävarusteena moppi. Käsiosaan saa vesisäiliön ja pyörivät puhdistustyynyt pesevät lattian. Monipuolista toimintoa on kaivattu, jotta yhdellä ja samalla laitteella onnistuu koko kodin siivous.”

Muita lisävarusteita on käsi- tai varsiosaan kiinnitettävät PetPro tai BedPro-suulakkeet. Ensimmäinen tepsii erityisesti lemmikkieläinten karvoihin ja toinen syväpuhdistaa sängyt ja sohvat. Taipuisalla, pörröisellä Duster-suulakkeella voi imaista pölyt legoista, korurasiasta, ruukkujen välistä ja säleverhoista.

Suoraselkäistä ja ulottuvaa imurointia

Varsi-imuri on kaksiosainen ja ergonominen, sillä varren korkeutta voi säätää käyttäjän mukaan. Kevyt teleskooppivarsi tuo kaivattua ulottuvuutta katonrajaa siivotessa, ja pelkällä käsiosalla puhdistuu pöydältä leivänmurut, lampunvarjostimet ja sohvan uumenet. Käsiosa irtoaa kätevästi varresta vain napin painalluksella.

”Käsiosaa voi hyödyntää monipuolisesti. Hankaliin paikkoihin, kuten auton penkkien väleihin tai kotona pattereiden taakse, pääsee näppärästi käsiksi Home & CarKit -lisävarustesarjan avulla.”

Liljeströmin mukaan lattiasuulakkeiden pikairrotus onnistuu jopa varpaalla. BRC-pikapuhdistustoiminto sujuu samalla tavalla: harjaksien takana on vipu, jota painamalla harjaosa puhdistuu muun muassa hiuksista ja lemmikkien karvoista.

Imurin säiliö on käyttäjien toiveiden mukaisesti läpinäkyvä. Säiliön täyttymisen huomaa, ja jos laite on imaissut jotain arvokasta, kuten korun, se on helppo löytää.

Mukana kestävässä kehityksessä

Varsi-imurissa on imutehoa, jonka ansiosta isot roskat ja pienetkin pölyhiukkaset katoavat hetkessä kaikilta pinnoilta. Käyttö on siinäkin mielessä helppoa, että automaattitilassa laite säätää itsestään imutehon sopivaksi puhdistettavalle pinnalle – parketilta voi siirtyä sujuvasti imuroimaan mattoa.

Noin puolen tunnin puhdistus varsiosalla hoituu yhdellä 2,5 tunnin latauksella. Vaihdettava akku on saatavilla myös lisävarusteena.

Yhdellä latauksella siivoat jopa 75m² asunnon

”Electrolux 800 johdoton imuri on sen verran fiksu laite, että helposti hallittavissa oleva näyttö kertoo, paljonko akun varausta on jäljellä, milloin suodattimet on puhdistettava tai onko laitteessa jokin tukkeutuma”, valaisee Liljeström.

Laite on omassa kategoriassaan markkinoiden hiljaisempia. Lisäksi vastuullisuus ja kestävä kehitys on huomioitu: materiaalit ovat uudelleen kierrätettäviä, maalia on käytetty mahdollisimman vähän ja Green-mallissa 65 prosenttia muovista on kierrätysmuovia.

www.electrolux.fi

Kommentoi

Kommentoi juttua: Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin

Päivi

Koirakodissa imuroidaan ahkerasti.

Dile

Kodin siivouksessa oiva apu reumaa sairastavans

Juha Seppänen

Joskus on joskus velvollisuus.

Mellu

Niinhän sen pitää ollakin ja helppoa

Eeva

Tällä näppärää imurointia.

PLNT

Toisi kyllä helpotusta siivoamiseen,puulämmitteinen talo ja polttopuiden mukana jos missä kulkeutuu roskaa

TAT

Helpottaisi kummasti siivousta !

Marjo -48

Helposti otettavissa käyttöön. Eläkeläispariskunnalle oiva helpotus
päivittäiseen käyttöön.

Anita Laiho

Kävelykeppi on vasemmassa kädessä ja oikeaan sopisi mainiosti tämä imuri

Sinikka Manninen

Helpompi kantaa kerroksesta toiseen. Ettei vaan kompuroisi imurin kanssa rappusissa.

Ninni69

Siisti koti on kuin uusi!

Parkettikosmetologi

Ei enää pitkiä keskuspölyimurin johtoja .vaan huoletonta menoa….

tuulikki.totterman@kolumbus.fi

Hyvä artikkeli, paljon tietoa

Ritu

Olisi helpompi tarttua useammin imuriin ja taistella koirien karvoja vastaan sekä saada pölypallerot kuriin.

Anna

Lapsi- ja eläintaloudessa hyvä ja helposti saatavilla oleva imuri olisi näppärä. Imuroitavat sotkut ei lopu kesken.

Tuikku

Tulisi imuroitua useammin.

Maija

On varmasti jos omistaisi noin hyvän imurin.

Sirpa

Olisi kätevä koirien tuoman irtohiekan imurointiin!

Sirpa

Olisi kätevä koirien tuoman irtohiekan imurointiin!!

Mardu

Olis kyllä niin kätevä. Peukut pystyssä mukana kisassa.

Juho

Olis niin mahtava, sais nopsaan villakoirat veks

Katjuska

Kahden valjaissa ulkoilevan kissan myötä asunnossa riittää päivittäin imuroitavaa, on irtokarvaa, hiekkalaatikoilta tassuissa kulkeutuvaa pellettimurua ja ulkoilulenkeiltä tassuissa kulkeutuvaa roskaa ja hiekkaa imuroitavana useaan otteeseen pitkin päivää ja iltaa. Eli tarpeeseen todellakin tulisi toimiva, tehokas, katseenkestävä ja helppokäyttöinen imuri, jota ei tarvitsisi joka kerta siivouskaapista kaivaa esille.

Anne-Maaret

Olisi hyvä helpotus, eteisen jokapäiväiseen hiekan ja muun rohjan siivoukseen.

Tuula

Kodin jokapäiväiseen siivoukseen ja sohvan sekä patjojen imurointiin…

Laiskamato

Laiskuuden huippu imuroinnista saisi tästä kipinää siivoukseen! Palkintona imuri ja pölytön koti…aaahh!

Riittuli

Lemmikkejä on, tämä tulisi taivaanlahjana 🥰

Riittuli

Lemmikkejä on, tämä tulisi taivaanlahjana 🥰

Riitta

Joulusiivoja tehdessä aivan mahtava kaveri 😊👌

Riitta

Imurointi on yhtä juhlaa- arkenakin

Riitta

Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin.

Riitta

Electrolux on siivousjuhlaa – arkenakin ❣️

Riitta

Imurointi on yhtä juhlaa – arkenakin

Mindy

Sohvan kolot puhtaiksi

Mummeli

Koira, linnut, hervoton määrä kirjoja ja käsityöharrastukset… Helpottaisi eloa ja oloa!

Hekku

Onpas kiinnostava imuri, tosi tehokas ja monipuolinen. Tästä kodinkoneesta voisi tulla leskirouvan tekninen abbari ja suosikki!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.