MAINOS | LEJOS
MAINOS | LEJOS

Löydä sisäinen nonnasi ja leivo elämäsi paras pizza! Alè!

Parhaassa pizzassa on kaikki kohdallaan: ohut ja maukas pohja saa yllensä huolella valitut täytteet. Elämäsi pizza ei vaadi reissua Italiaan, vaan piipahdus lähikaupassasi riittää. Hungry Chefin raaka-aineilla veivaat pizzaa kuin italialainen nonna konsanaan.

Täydellinen pizza koostuu kahdesta osasta. Panosta hyvään pohjaan ja päästä täytteitä valitessasi mielikuvituksesi valloilleen.

Huolella valmistettu taikina on parhaan pizzan perusta

Hyvään pizzataikinaan tarvitset kourallisen raaka-aineita: jauhoja, vettä, hiivaa, suolaa sekä lorauksen Borges-oliiviöljyä.

Hungry Chef laadukkailla pizzajauhoilla taikinan valmistaminen käy leikiten. Italiassa jauhojen merkintä 00, 1 tai 2 kertoo, kuinka paljon jyvän kuoriosia jauhoissa on mukana. 00-jauhot ovat aivan jyvän ydinosasta valmistettua hienoksi jauhettua vehnäjauhoa, joilla syntyy paras sitko pizzataikinaan. Hungry Chef 00-pizzajauhot sopivat erinomaisesti kylmäkohotettavaan pizzataikinaan, mutta myös moneen muuhun leivontaan.

Vaativa pizzamestari valitsee Hungry Chef Nascosto-pizzajauhon. Sen poikkeuksellisen korkea hydro-arvo takaa sen, että taikinan kosteusprosentin voi nostaa korkeaksi. Jauhojen vahvuudesta kertova korkea W-arvo puolestaan takaa, että Nascosto-pizzajauhoista valmistettu taikina pysyy hyvin käsiteltävänä pitkänkin kohotusajan jälkeen. Pitkä kohotusaika tuo pizzataikinaan runsaasti makua.

Nascosto-pizzajauhot sopivat kaikkiin pizzatyyleihin ja niistä valmistetut pizzat kestävät paistettaessa korkeitakin lämpötiloja.

Pizzan paistaminen

Italiassa pizza paistetaan tulikuumassa pizzauunissa sellaisissa lämpötiloissa, joihin kotiuunissa on mahdotonta päästä. Kotioloissa paras pizza valmistuu erityisesti pizzan paistoon suunnitellussa pizzauunissa tai grillissä.

Osallistu arvontaan ja voita oma pizzauuni!

Hungry Chefin Instagram-sivulla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa itsellesi laadukkaan Ooni-pizzauunin.

Kotiuunissa paistettaessa nupit kannattaa kääntää kaakkoon ja asettaa pizza paistumaan pizzakivelle tai tulikuumalle uuninpellille. Aloita pizzan paistaminen uunin alatasolta ja nosta se lopuksi pariksi minuutiksi aivan uunin yläosaan paistumaan.

Täytteet tekevät pizzan

Mitä täytteisiin tulee, yksinkertainen on usein kaunista. Silloin huolella valmistettu pizzapohja pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Satsaa muutamaan laadukkaaseen raaka-aineeseen. Pizzan täytteeksi sopivat esimerkiksi erilaiset makkarat, kylmäsavulohi sekä kanafilee. Ja kyllä, myös ananas kuuluu pizzaan – siis jos siitä tykkää!

Trenditietoinen ja vahvoja makuja arvostava valitsee pizzan täytteeksi alkujaan Etelä-Italian Calabriasta kotoisin olevaa tulista Nduja-tahnaa. Tulinen, mutta pehmeän makuinen makkaratahna tehdään rasvaisesta porsaanlihasta ja chileistä. Kaveriksi nduja-pizzan päälle sopii simppelisti kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto.