MAINOS | Euro-East
MAINOS | Euro-East

Raastesalaattien paluu – kolme maukasta lounasideaa

Nostalgiset raastesalaatit ovat ruokatrendi, jonka suosion syyn ymmärtää. Purkkiin säilötty maukas raastesalaatti on näppärä tapa lisätä lounaaseen väriä ja kasviksia.

Kasvisten lisääminen ruokavalioon käy helposti Euro-Eastin raastesalaateilla ja kasvislisukkeilla, joihin on säilötty sadon parhaat vihannekset ilman lisäaineita. Valmiit salaatit ja lisukkeet säästävät aikaa ja tuovat lounasannoksiin sekä makua että väriä.

Kasviskulho teriyaki-marinoiduilla tofuvartailla

Trendikkäät bowlit eli kulhoruoat hivelevät silmää ja täyttävät vatsan. Mutta älä anna ulkonäön hämätä: kaunis annos valmistuu vartissa. Kasviskulhoon väriä, makua ja raikkautta tuo Euro-East Selleri-porkkanaraaste. Kulhon sijaan annoksen voi koota myös suoraan eväsrasiaan ja tofun korvata kalalla tai kanalla.

keitettyä riisiä teriyaki-marinoituja tofuvartaita Euro-East Selleri-porkkanaraastetta pinaattia, ituja, lehtikaalia ja kaali-salaattisekoitusta edamamepapuja salaatinkastiketta, majoneesia tai kevyt kermaviiliraita

Sivele tofuvartaat teriyaki-kastikkeella ja paista paistinpannulla keskilämmöllä 2–3 minuuttia per puoli. Aloita kulhon kokoaminen keitetystä riisistä. Asettele riisin päälle Euro-East Selleri-porkkanaraaste ja loput ainekset. Viimeistele mieleiselläsi kastikkeella.

Raikas juuriselleri-vihersalaatti

Perinteiseen vihersalaattiin saa lisää makua, kun sitä höystää hedelmillä, pähkinöillä ja vihanneksilla. Lempeän makuinen ja raikas Euro-East Selleriraaste sopii lisättäväksi salaatin joukkoon tai raastesalaatiksi sellaisenaan. Rapea sellerisalaatti käy myös aasialaisiin kasviswokkeihin tai lisukkeeksi vaalealle kalalle.

vihersalaattia tai kaali-salaattisekoitusta kurkkua päärynää Euro-East Selleriraastetta pekaanipähkinöitä seesamiöljyä

Revi salaatinlehdet. Höylää kurkku ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi päärynä. Kokoa ainekset lautaselle tai valmiiksi eväsrasiaan. Lisää annoksen päälle Euro-East Selleriraaste ja rouhitut pekaanipähkinät. Viimeistele seesamiöljyllä.

Täytetty herkkuleipä

Voileipäkin käy lounaasta, kun täytteet valitsee oikein. Eväsleivästä ruokaisan tekevät kokolihaleikkele ja Euro-East Grillisalaatti, joka on valmistettu sadon parhaista porkkanoista, paprikoista, sipuleista ja suolakurkuista. Hieman hapan salaatti täydentää erityisen hyvin liharuokia ja sopii mainiosti myös grilliruokien kylkeen.

tuoretta rapeakuorista leipää majoneesia juustoviipaleita laadukasta kokolihaleikkelettä Euro-East Grillisalaattia salaatinkastiketta

Siivuta leipä. Sivele leivänpuolikkaat kevyesti majoneesilla ja lisää väliin juustoviipaleet, kokolihaleikkele ja Euro-East Grillisalaatti. Viimeistele majoneesilla tai makusi mukaisella salaatinkastikkeella.