MAINOS | KNORR
MAINOS | KNORR

Täydellisen sienipastan juju piilee kastikkeessa

Sienipasta on todellinen arjen pelastaja. Simppeli ja maukas ruoka valmistuu alle 30 minuutissa ja vain muutamasta raaka-aineesta.

Syksyn viileys ja pimenevät illat vaativat ruoalta täyteläistä ja pehmeää makua. Täydellinen sienipasta on kuin lämmin huopa, johon voi kääriytyä viluisena.

Haluatko vähentää lihansyöntiä? 

Mietitkö, miten lihan voi korvata ruokavaliossa? Aloita sienipastasta. Se on kasvisruoka, joka hurmaa taatusti lihansyöjän sydämen. Sienet ovat täydellisiä vaihtoehtoja lihalle, sillä sienissä maistuu lihaisa umami, eli viides perusmaku. Sieniruokien avulla on helppo pitää viikossa ainakin yksi lihaton päivä. Lihaton päivä tekee hyvää keholle ja planeetalle.

Taivaallisen sienipastan salaisuus piilee kasvisfondissa

Knorr® Fond ”du Chef” -kasvisfondi antaa sienipastaan juuri oikeanlaisen, ihanan täyteläisen maun riippumatta siitä, valmistatko pastan perinteisesti tai vegaanisena versiona. Lisää yksi kasvisfondi sienikastikkeeseen ja käytä toinen pastan keitinveden maustamiseen. Voit kokeilla myös uutta Knorr® Fond ”du Chef” sienifondia kasvisversion sijaan!

Aina, kun haluat pastaan täyteläistä makua, lisää yksi Knorr® Fond ”du Chef” Vegetable -kasvisfondi pastan keitinveteen. Kasvisfondi on liemipohja, joten sinun tarvitsee vain liuottaa fondi kiehuvaan veteen tai lisätä suoraan ruoanlaiton yhteydessä ainesten sekaan. Annosfondin käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa.

Voit käyttää sienipastaan keräämääsi kantarelli- tai suppilovahverovarantoasi tai poimia sienet kaupasta. Herkkusienetkin sopivat mainiosti tähän sienikastikkeeseen. Mustapippuri ja tuoreet timjamin lehdet viimeistelevät kastikkeen herkuksi.