MAINOS | Omega7™
MAINOS | Omega7™

Vaivaavatko kuivat limakalvot? Ota avuksi Janina Fryn luottotuote

Talvella moni tuntee kylmyyden ikävän vaikutuksen limakalvoillaan. Nenä, silmät, suu ja intiimialueen limakalvot saattavat muuttua kuiviksi kuin hiekkapaperi. Ilmiö on epämiellyttävä eikä aivan harmitonkaan, mutta siihen on olemassa tutkittu apu.

Ihmiskehossa on noin 200 m² limakalvoja, joiden hyvinvointia ei tule ajatelleeksi ennen kuin ne pääsevät kuivumaan. Limakalvo-ongelmat ilmenevät usein ikävänä kuivuuden tunteena silmissä, nenässä, suussa tai intiimialueilla. Kuivumiseen voivat kylmän ilmanalan lisäksi vaikuttaa myös erilaiset lääkitykset, allergiat, vaihdevuodet, ikääntyminen, stressi tai huonolle tolalle päässyt ravitsemus. Kuivuminen on epämiellyttävää, mutta se voi vaikuttaa esimerkiksi myös vastustuskykyyn. Limakalvot suojaavat yhtenä tärkeimpänä tehtävänään elimistöämme taudinaiheuttajilta.

Älä pelkää hyviä rasvoja, vaan varmista että saat niitä tarpeeksi

Jos limakalvot tuntuvat kuivilta, kannattaa kiinnittää huomiota hyvien rasvojen saantiin. Voidakseen hyvin limakalvot tarvitsevat runsaasti esimerkiksi marjansiemenöljyissä esiintyviä hyviä omegarasvahappoja, joita suomalaiset saavat yleisesti ottaen liian vähän.

Herkästi vahingoittuvien omegarasvahappojen laadulla on myös suuri merkitys niistä saatavan hyödyn kannalta. Heikkolaatuisista öljyistä limakalvot eivät saa tarvitsemiaan rakennusaineita.

Oikeinkäsitellystä tyrniöljystä on limakalvoille suurin hyöty

Runsaasti omegarasvahappoja sisältävän tyrniöljyn on todettu olevan limakalvoille erityisen ravitseva ja hoitava öljy. Tyrnimarjoja sellaisenaan syötynä varsinkin siementen öljyn imeytyminen jää puutteelliseksi, sillä siemenet kulkeutuvat ruuansulatuksen läpi usein hajoamatta.  Suurimman hyödyn tyrniöljystä saa valitsemalla valmisteen, jossa tyrnin kaikki hyvät ominaisuudet ovat tallella. 

Omega7™-tuotteissa käytetyssä kliinisesti tutkitussa SBA24®-kaksoistyrniöljyssä on ainutlaatuisella uuttomenetelmällä säilytetty molemmat tyrnimarjan sisältämät ravitsevat öljyt – sekä marjan hedelmälihan että vaikeasti hyödynnettävien siementen öljy. SBA24®-kaksoistyrniöljyllä on takanaan vahva tieteellinen näyttö sen edullisista vaikutuksista limakalvoihin. Se korjaa limakalvopintoja ja lievittää epämukavia kuivuusongelmia koko kehossa.

Omega7™ on koko Suomen suosikki – myös Janinan

Ainutlaatuista SBA24® -kaksoistyrniöljyä löydät Suomen suosituimmasta tyrniöljyvalmisteesta, joka on ollut suomalaisten suosikki jo 25 vuoden ajan. Omega7™-tuotesarjasta löydät limakalvoillesi tärkeät rakennusaineet niin kapseleina kuin nestemäisenäkin valmisteena, ja ne sopivat myös vegaaneille. Omega7™ Kaksoistyrniöljykapseleiden nimeen vannoo myös Janina Fry, joka on tuotetta säännöllisesti käytettyään vakuuttunut niiden tehosta limakalvojensa hyvinvoinnille.