MAINOS | HETI-tuotteet
MAINOS | HETI-tuotteet

Vappu Pimiä vinkkaa: “Pikasiivous on paras metodi arkeen”

Suosikkijuontaja Vappu Pimiän, 43, arkiniksi on pikasiivous. Kodin pinnat saa näppärästi ja nopeasti puhtaiksi kotimaisilla HETI-siivoussuihkeilla.

Vappu Pimiän nelihenkisessä perheessä kaikki osallistuvat kodin siivoamiseen. Apuna Helsingissä sijaitsevan kaupunkikodin puhtaana pitämisessä on myös kaksi kertaa kuukaudessa käyvä siivooja.

Vapun 6- ja 8-vuotiaiden lasten vastuulla on omien huoneiden siivoaminen. Pintojen pyyhkimiseen lapset saa houkuteltua helppokäyttöisillä HETI-siivoussuihkeilla.

“Tytöt innostuvat, kun saavat suihkia pulloista aikuisten aineita”, Vappu kertoo ja lisää nauraen: “Muut keinot ovat kiristys, lahjonta ja uhkailu!”

Pikasiivous pitää kodin siistinä

Kaupunkikodissaan perhe järjestelee paikkoja ja pyyhkii pintoja joka päivä. Ylläpitosiivous kuuluu arjen askareisiin, eikä varsinaista siivouspäivää ole.

“Pikasiivous on paras metodi arkeen: kun on vain muutama minuutti aikaa, siivoaminen on tehokasta. Puhdas koti myös palkitsee. Siistissä ympäristössä on yksinkertaisesti mukavampi elää.”

Kiireessä siivoamista helpottaa, ettei HETI-siivousaineita tarvitse erikseen huuhdella pinnoilta pois; suihkaus ja pyyhintä riittää.

HETI-siivousaineita ei tarvitse erikseen huuhdella pinnoilta pois: suihkaus ja pyyhintä riittää.

Vapun suosikkisiivottava on kodin wc-tilat.

“Lukioikäisenä siivosin viikonloppuisin risteilyalusten hyttejä. Silloin opin kaiken mahdollisen vessojen pesusta”, Vappu kertoo.

Pöntön kuuraamisen ja pesualtaan kiillottamisen lisäksi Vappu vaihtaa pyyhkeet puhtaisiiin ja tuulettaa tilan. HETI Kylpyhuone -suihkeen sitruunainen tuoksu viimeistelee puhtaan ja raikkaan kylpyhuoneen.

“Kylppärin pesemisessä parasta on, että kättensä jäljen näkee saman tien kiiltävinä hanoina ja tahrattomina peileinä.”

Spraylla sormenjälkiä vastaan

Kotona Vappu viihtyy keittiössä, ja kokatessa usein räiskyy ja roiskuu. Vapun vinkki onkin pyyhkiä tahrat tasoilta, liedeltä ja seiniltä viipymättä, ettei lika pinty kiinni.

HETI Keittiön pinnat -suihketta ostamme pullotolkulla varastoon. Se on huipputuote irrottamaan tahmaiset lähmäjäljet muun muassa keittiönkaappien ovista”, Vappu kehuu.

HETI Yleispesua Vappu suihkii kaikille kodin pinnoille – suihkauksen jälkeen pelkkä pyyhintä riittää.

Samalla suihkeella irtoavat myös sormenjäljet rosteripinnoilta.

“Toinen luottotuotteemme on HETI Yleispesu -suihke, sillä sitä voi käyttää kaikkien tilojen ja pintojen pyyhkimiseen – ja jopa tekstiileihin.”

Kaupunkikodin lisäksi HETI-tuotteita löytyy myös perheen mökiltä. Siellä käyttöä on erityisesti HETI Lasinpesu -suihkeelle, sillä kakkoskodissa kaikki väliovet ovat lasia.

“Lapset lääppivät ovia huomaamattaan – varsinaiset voisormet! Onneksi jäljet saa lasinpesusuihkeella pois vaivatta”, Vappu iloitsee.

HETI Lasinpesu sopii lasipintojen lisäksi myös peilien pyyhkimiseen. Sen sisältämä kotimainen ja luonnollinen väkiviinaetikka estää raitojen syntymisen.

HETI Lasinpesun sisältämä kotimainen ja luonnollinen väkiviinaetikka estää raitojen syntymisen.

Puhdasta hyvällä omallatunnolla

HETI-siivousaineissa Vappu pitää erityisesti ympäristöystävällisyydestä. Aiemmin moni pesuaine jäi kaupan hyllylle, sillä kovat kemikaalit paitsi ärsyttivät hajuaistia myös epäilyttivät luonnon kannalta.

Kaikki HETI-tuotteet ovat vegaanisia ja paria poikkeusta lukuun ottamatta täysin biohajoavia. Kotimaisten tuotteiden teho perustuu Rajamäen väkiviinaetikkaan. Herkkänenäistä siivoojaa tämä miellyttää:

“Etikan tuoksu on raikas mutta luonnollinen, ei lainkaan keinotekoinen.”