MAINOS | Hellmann's
Mainos | Hellmann's

Paahdettu chili-limemajoneesi ja parmesaani-rosmariiniaioli

Herkullinen majoneesidippi vartissa! Mikko ja Rosa ottivat toisistaan mittaa majoneesikaksintaistelussa, jossa heillä oli vartti aikaa tehdä majoneesidippi yllätyslaatikon raaka-aineista. Kumpi voitti?

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Paahdettu chili-limemajoneesi

  • 1 lime
  • 1 chili
  • 1 paprika
  • 2 dl Hellmann's-majoneesia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl savupaprikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Parmesaani-rosmariiniaioli

  • 1 oksa rosmariinia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl Hellmann's-majoneesia
  • parmesaania
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Katso videolta Mikon ja Rosan majoneesireseptit:

Mikon paahdettu chili-limemajoneesi valmistuu helposti näin:

  1. Puolita lime, chili sekä paprika ja poista siemenet sekä kannat.
  2. Paahda chilin ja paprikan kuori rauhassa pikimustaksi kaasupolttimella.
  3. Paahda myös limen leikkuupinta kauniin ruskeaksi.
  4. Leikkaa chili ja paprika tarvittaessa pienempiin paloihin ja soseuta sauvasekoittimella. Voit lisätä joukkoon limen mehua, jos soseuttaminen tuntuu vaikealta.
  5. Sekoita tahna Hellmann’s-majoneesiin ja mausta limen mehulla, sokerilla, savupaprikalla, suolalla ja mustapippurilla.

Rosan parmesaani-rosmariiniaioli valmistuu helposti näin:

  1. Hienonna rosmariinit sekä valkosipunkynnet ja sekoita Hellmann’s-majoneesiin.
  2. Lisää joukkoon parmesaani ja mausta hunajalla, suolalla sekä mustapippurilla.
  3. Sekoita aioli.
Parmesaani-rosmariiniaioli ja paahdettu chili-limemajoneesi. Kumpi on suosikkisi?

Lue myös: Salainen kikka, jolla teet rapeasta kanasta vieläkin mehevämpää

Lue myös: Näin saat täyteläisimmät nuudelit, joita olet ikinä maistanut – valmistuu vain viidessä minuutissa

Lue myös: Täydellisen hampurilaisen metsästys – muista nämä neljä sääntöä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu chili-limemajoneesi ja parmesaani-rosmariiniaioli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.