MAINOS | Hellmann's
Mainos | Hellmann's

Rapea majoneesikana

Haluatko tietää salaisen kikan, jolla teet rapeasta kanasta vieläkin mehevämpää? Käytä leivitykseen jauhojen ja kananmunan sijaan majoneesia.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Rapea kana

  • 400 g broilerin reisipaisteja
  • 1 dl Hellmann's Chilli -majoneesia
  • 1½ dl panko-leipämuruja

Valmistusohje

Katso videolta, miten rapea majoneesikana valmistetaan:

Rapea majoneesikana valmistuu helposti näin:

  1. Pilko broilerin reisipaisti pieniksi paloiksi.
  2. Pyörittele kanapalat Hellmann’s Chilli -majoneesissa.
  3. Kääntele kanat panko-leipämuruissa.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia kunnes pankomurut ovat kauniin ruskeita ja kana kypsää.

Vinkki! Tarjoile rapeat kanapalat Hellmann’s Chilli -majoneesin kanssa dipattavina.

Saat rapeasta kanasta ihanan mehevää, kun leivität sen majoneesilla. Maustettua majoneesia käyttäessä et tarvitse edes ylimääräisiä mausteita.

Lue myös: Näin saat täyteläisimmät nuudelit, joita olet ikinä maistanut – valmistuu vain viidessä minuutissa

Lue myös: Nämä dipit vievät kielen mennessään! Paahdettu chili-limemajoneesi ja parmesaani-rosmariiniaioli

Lue myös: Täydellisen hampurilaisen metsästys – muista nämä neljä sääntöä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rapea majoneesikana

Sinun täytyy kommentoidaksesi.