Mainos: Tiina Rantanen
yli 60 min
8
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos
Mainos

Juustoinen perunaterriini

Voimakkaan makuisella Appenzeller-juustolla aaterloitu perunaterriini on herkullinen juhlapöydän lisäkeruoka. Sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä ja vain kuumentaa tarjolle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg kiinteitä perunoita tai yleisperunoita
1 (210 g) pala Appenzeller® Classic -juustoa tai Appenzeller® Mildly spicy -juustoa
1 (luomu) sitruunan raastettu kuori
2 oksaa rosmariinia
3-5 valkosipulinkynttä
2 tl sormisuolaa
1/4 tl mustapippuria
2 dl kuohukermaa
2 rkl voita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juustoinen perunaterriini

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X