Mainos |
Lämmin Nizzan salaatti
Perinteinen Nizzan salaatti on saanut uuden muodon, kun se tarjotaan lämpimänä ja maustettuna herkullisella Appenzeller-juustoraasteella.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
Ainekset
- 500 g keitettyjä (uusia) perunoita
- 4 keitettyä kananmunaa
- 2 punasipulia
- 150 g vihreitä papuja
- 10 kirsikkatomaattia
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamicoa
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 100 g raastettua Appenzeller® Classic -juustoa
Valmistusohje
- Keitä perunat reilusti suolatussa vedessä. Ryöppää tuoreet pavut napakan kypsiksi. Pakastepapujen täytyy vain sulaa
- Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa. Lisää joukkoon pavut ja lohkotut kirsikkatomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle. Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada seos laakealle vadille. Sekoita joukkoon Appenzeller-juustoraaste. Nostele päälle lohkotut kananmunat.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lämmin Nizzan salaatti