MAINOS |
Mainos |

Lämmin Nizzan salaatti

Perinteinen Nizzan salaatti on saanut uuden muodon, kun se tarjotaan lämpimänä ja maustettuna herkullisella Appenzeller-juustoraasteella.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 500 g keitettyjä (uusia) perunoita
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 2 punasipulia
  • 150 g vihreitä papuja
  • 10 kirsikkatomaattia
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamicoa
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 100 g raastettua Appenzeller® Classic -juustoa

Valmistusohje

  1. Keitä perunat reilusti suolatussa vedessä. Ryöppää tuoreet pavut napakan kypsiksi. Pakastepapujen täytyy vain sulaa
  2. Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa. Lisää joukkoon pavut ja lohkotut kirsikkatomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle. Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada seos laakealle vadille. Sekoita joukkoon Appenzeller-juustoraaste. Nostele päälle lohkotut kananmunat.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lämmin Nizzan salaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.