MAINOS |
Mainos |

Omenaiset kesäkurpitsarullat

Ainekset

  • 1 pussi Blå Band Kantarellirisottoaineksia
  • 2 dl vettä
  • 3 dl kuiva omenasiideriä
  • 3 dl kantarelleja
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni omena
  • 2 rkl öljyä
  • 70 g pinaattia
  • pippuria
  • 1 dl parmesan juustoraastetta
  • 18 kpl mozzarellapalloja
  • 2-3 kpl kesäkurpitsaa

Valmistusohje

  1. Pilko kantarellit, sipuli, valkosipuli ja omena pieneksi ja kuullota öljyn kanssa pannulla.
  2. Laita kattilaan vesi, omenasiideri ja Blå Band Kantarellirisottoainekset. Keitä välillä sekoittaen kypsäksi 20 minuuttia.
  3. Lisää pannulla kuullotetut ainekset risoton joukkoon ja lisää pinaatti. Lisää myös juustoraaste ja mausta pippurilla. Laita hetkeksi jäähtymään.
  4. Ota kesäkurpitsoista juustohöylällä pitkiä siivuja.
  5. Laita jokaisen kesäkurpitsasiivun päälle reilu ruokalusikallinen täytettä ja aseta voideltuun vuokaan. Laita jokaisen rullan päälle mozzarellapallo.
  6. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Omenaiset kesäkurpitsarullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.