Mainos: Kaupallinen yhteistyö Blå Band
Ainekset
Ohje
Ainekset
Lisää kauppalistalle
1 pussi
Blå Band Kantarellirisottoaineksia
2 dl
vettä
3 dl
kuiva omenasiideriä
3 dl
kantarelleja
1 pieni
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 pieni
omena
2 rkl
öljyä
70 g
pinaattia
pippuria
1 dl
parmesan juustoraastetta
18 kpl
mozzarellapalloja
2-3 kpl
kesäkurpitsaa
Valmistusohje
Pilko kantarellit, sipuli, valkosipuli ja omena pieneksi ja kuullota öljyn kanssa pannulla.
Laita kattilaan vesi, omenasiideri ja Blå Band Kantarellirisottoainekset. Keitä välillä sekoittaen kypsäksi 20 minuuttia.
Lisää pannulla kuullotetut ainekset risoton joukkoon ja lisää pinaatti. Lisää myös juustoraaste ja mausta pippurilla. Laita hetkeksi jäähtymään.
Ota kesäkurpitsoista juustohöylällä pitkiä siivuja.
Laita jokaisen kesäkurpitsasiivun päälle reilu ruokalusikallinen täytettä ja aseta voideltuun vuokaan. Laita jokaisen rullan päälle mozzarellapallo.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Rekisteröidy
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä . Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Voit lukea Otavamedian tietosuojasta täältä .
Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
Mikäli et ole luonut vielä Otavamedia-tiliä, voit tehdä sen tästä.
Luo Otavamedia-tili
Keskustelu
Kommentoi juttua: Omenaiset kesäkurpitsarullat