Mainos |
Omenaiset kesäkurpitsarullat
- Kasvis
Ainekset
- 1 pussi Blå Band Kantarellirisottoaineksia
- 2 dl vettä
- 3 dl kuiva omenasiideriä
- 3 dl kantarelleja
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pieni omena
- 2 rkl öljyä
- 70 g pinaattia
- pippuria
- 1 dl parmesan juustoraastetta
- 18 kpl mozzarellapalloja
- 2-3 kpl kesäkurpitsaa
Valmistusohje
- Pilko kantarellit, sipuli, valkosipuli ja omena pieneksi ja kuullota öljyn kanssa pannulla.
- Laita kattilaan vesi, omenasiideri ja Blå Band Kantarellirisottoainekset. Keitä välillä sekoittaen kypsäksi 20 minuuttia.
- Lisää pannulla kuullotetut ainekset risoton joukkoon ja lisää pinaatti. Lisää myös juustoraaste ja mausta pippurilla. Laita hetkeksi jäähtymään.
- Ota kesäkurpitsoista juustohöylällä pitkiä siivuja.
- Laita jokaisen kesäkurpitsasiivun päälle reilu ruokalusikallinen täytettä ja aseta voideltuun vuokaan. Laita jokaisen rullan päälle mozzarellapallo.
- Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Omenaiset kesäkurpitsarullat