Suklaapossun blogi on kotileipurin aarreaitta. Blogistani löydät ihania leivonnaisreseptejä ja -vinkkejä monenlaisiin tilanteisiin. Suurin osa
ohjeista on mallia ”aineet vain nopeasti sekaisin”, jolloin vatkaimen
voi unohtaa kaapin pohjalle. Nopeudesta ja helppoudesta huolimatta
leivonnaisten maku on aina se tärkein, eikä siitä ole tingitty. Ohjeiden loppuun lisätyillä vinkeillä ohjeita pystyy helposti muokkaamaan myös itse haluamaansa suuntaan. Rakastan erityisesti suklaata, mutta myös sitruuna, lakritsia sekä marjoja, ja niiden runsas käyttö näkyy myös ohjeissa.

Reseptien kehittäminen on mulle jonkinlainen pakkomielle, enkä
malta pitää näppejäni erossa täydellisistäkään ohjeista. Niistäkin
löydän aina jotain pientä hiottavaa, tai ainakin niitä pystyy
muuttamaan erilaisiksi herkuiksi pienellä vaivalla. Blogistani löydätkin aina erilaisia ja mielettömän herkullisia ohjeita
läjäpäin.

Olen neljääkymppiä lähestyvä turkulainen 3 pienen lapsen (-09, -12, -16) äiti. Leipomisintoni alkoi todenteolla esikoisen 1-vuotissyntymäpäiväkakun myötä. Olin kuvitellut olevani edes hieman parempi leipoja, kunnes katsoin jääkaapissa olevaa syntymäpäiväkakkua; vinon kakun päällä oli kynttilä kallellaan, kakun kermavaahtoreunus valui pikku hiljaa jääkaapin tasolle ja kinuskipäällinen oli kummallisen laikukas ja röpelöinen… Tuosta sisuuntuneena päätin opetella leipomaan paremmin. Mutta nälkä senkun kasvoi (kaikkia niitä makeita herkkua) syödessä. Täydellisen maun ja kauniin ulkonäön metsästyksestä tulikin todella rakas harrastus ja jäin koukkuun erilaisten ohjeiden testailemiseen ja reseptien kehittämiseen sekä erilaisten toimivien makuparien etsimiseen.

Blogi syntyi vuoden 2013 huhtikuussa tarpeesta saada itselleni toimiva reseptipankki. Blogin nimen alkuosa eli ”Suklaa” oli selvä heti ensimiettimällä. Mutta mikäs olisikaan parempi kuvaamaan kaltaistani suklaa-addiktia kuin possu. Suklaapossu, siinähän se oli!

Leipomisesta, blogin kirjoittelusta ja lasten kanssa puuhailusta jäljelle jääneen vapaa-aikani vietän puutarhatöissä, ulkoilemalla, sisustamalla tai touhuamalla muuten vaan jatkuvasti jotain sisällä tai/ja ulkona.

Toivottavasti viihdyt blogissani vielä pitkään ja löydät paljon erilaisia ohjeita testattavaksesi. Kommentit piristävät päivää hurjasti, joten kiitos, kun jätät puumerkin käymisestäsi. Yhteystietoni löytyvät yhteystietosivulta, jos haluat jättää privaatisti kommenttia leipomuksistani, blogistani tai sinulle tulee jotain muuta leivontaan liittyvää kysyttävää mieleen.

Herkullisia leivontahetkiä toivotellen,
Suklaapossu