MAINOS | HETI-tuotteet
MAINOS | HETI-tuotteet

Nautitko puhtaan kodin tunnelmasta? Hae mukaan pesu- ja siivousaineiden testiryhmään

Tule mukaan Kotilieden testiryhmään, jossa saat kokeiluun kotimaisia HETI pesu- ja siivousaineita. Voit päästä mukaan myös juttuun, johon haastattelemme tuotteiden testaajia.

Kotimaiset HETI pesu- ja siivoustuotteet tunnetaan ympäristöystävällisyydestään ja tuoksustaan, joka on peräisin tuotteiden tehoaineesta, väkiviinaetikasta. Etikka poistaa rasvaa ja kalkkia, kirkastaa pintoja ja neutraloi pahaa hajua. Lisäksi se kirkastaa ja raikastaa tekstiilejä. Etikkaa onkin käytetty kodinpuhdistuksessa yleispuhdistusaineena, pyykin huuhteluaineena sekä kodinkoneiden kalkinpoistossa.

HETI-tuoteperheeseen kuuluvat yleispuhdistusaineen lisäksi tuotteet keittiön pintojen, kylpyhuoneen ja lasipintojen puhdistukseen sekä tiski- ja pyykkituotteet.

Lue Vappu Pimiän kokemuksia HETI-tuotteista: “Pikasiivous on paras metodi arkeen”

Haluaisitko tutustua HETI-tuoteperheeseen tarkemmin?
Hae mukaan Kotilieden testiryhmään ja voit päästä testaamaan tuotteiden tehokkuutta tositoimissa omassa kodissasi. Jos haluat jakaa kokemuksiasi HETI-tuotteista, kertoa siivousrutiineistasi ja mahdollisesti myös esitellä omaa kotiasi siivouksen ja puhtaanapidon näkökulmasta, hae mukaan testaajaksi!