Mainos | S-market
Pesto-fetalohitaskut
Täytetyt kirjolohitaskut ovat helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Pesto ja feta kruunaavat kokonaisuuden.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
LOHITASKUT
- 800 g kirjolohifilee
- 4 rkl pestoa
- 150 g fetajuustoa
Valmistusohje
Katso videolta, miten lohitaskut valmistetaan:
Lohitaskut valmistuvat helposti näin:
- Leikkaa kirjolohifileestä neljä tasakokoista palaa.
- Leikkaa paloihin viilto noin puoleen väliin saakka.
- Täytä viillot pestolla ja murusta päälle fetajuustoa.
- Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohipalan paksuudesta riippuen.
Vinkki! Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin ja perunamuusin kanssa.
Lue myös Yhteishyvä.fi: Kyllästyttääkö perinteinen uunilohi? Katso 5 ideaa sen maustamiseen uudella tavalla
Lue myös: Kulhoruoka on arjen pelastaja – oletko kokeillut suolaista puurokulhoa?
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pesto-fetalohitaskut
Empatiakyvyttömät ihmiset hyväksikäyttää puolustuskyvyttömiä eläimiä täysin tarpeettomasti pinttyneiden makutottumusten takia.
S-ryhmässä ollaan todella pihalla, jos kuvitellaan että Pesto-fetalohitaskut ovat asiakkaiden arkiruokaa. Suurin osa syö kotona arkena keittoa, pastaa tai jauheliha/makkararuokia.
Juhlaruoka paremminkin.