MAINOS | S-market
Mainos | S-market

Pesto-fetalohitaskut

Täytetyt kirjolohitaskut ovat helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Pesto ja feta kruunaavat kokonaisuuden.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

LOHITASKUT

  • 800 g kirjolohifilee
  • 4 rkl pestoa
  • 150 g fetajuustoa

Valmistusohje

Katso videolta, miten lohitaskut valmistetaan:

Lohitaskut valmistuvat helposti näin:

  1. Leikkaa kirjolohifileestä neljä tasakokoista palaa.
  2. Leikkaa paloihin viilto noin puoleen väliin saakka.
  3. Täytä viillot pestolla ja murusta päälle fetajuustoa.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohipalan paksuudesta riippuen.

Vinkki! Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin ja perunamuusin kanssa.

Lohitaskut
Simppelit, mutta herkulliset lohitaskut valmistuvat vain vartissa.

Lue myös Yhteishyvä.fi: Kyllästyttääkö perinteinen uunilohi? Katso 5 ideaa sen maustamiseen uudella tavalla

Lue myös: Kulhoruoka on arjen pelastaja – oletko kokeillut suolaista puurokulhoa?


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pesto-fetalohitaskut

Vystopia

Empatiakyvyttömät ihmiset hyväksikäyttää puolustuskyvyttömiä eläimiä täysin tarpeettomasti pinttyneiden makutottumusten takia.

Lukija331538

S-ryhmässä ollaan todella pihalla, jos kuvitellaan että Pesto-fetalohitaskut ovat asiakkaiden arkiruokaa. Suurin osa syö kotona arkena keittoa, pastaa tai jauheliha/makkararuokia.

Lukija23702

Juhlaruoka paremminkin.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.