Mainos: Tiina Rantanen
alle 30 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos
Mainos

Juustokuorrutetut vihersimpukat

Juustokuorrutetut vihersimpukat maistuvat joko talvisten illanistujaisen alkupalana tai pikkuruokana. Ruoan aateloi sveitsiläinen Le Gruyère AOP-juusto.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
20-24 pakastettua vihersimpukkaa

Vihreä Le Gruyère -kuorrutus

200 g Le Gruyère AOP -juustoa
1 dl siemensekoitusta tai pinjansiemeniä
1 ruukku tuoretta korianteria
1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
3-5 valkosipulinkynttä
1/2 (luomu)sitruunan raastettu kuori ja -mehu
ripaus mustapippuria
1/4 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juustokuorrutetut vihersimpukat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X