Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mansikkavispipuuro

Mansikkavispipuuro maistuu ihanalta kylmän maidon kanssa. Nostalginen jälkiruoka on helppo ja nopea tehdä itse.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mansikkavispipuuro

  • 1 l vettä
  • 300 g mansikoita
  • 1 dl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

Katso videolta, miten mansikkavispipuuro valmistuu:

Mansikkavispipuuro valmistuu helposti näin:

  1. Kiehauta vesi. Lisää mansikat, suola ja sokeri. Lisää mannasuurimot samalla vispaten. Keitä puuroa noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Jäähdytä.
  2. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  3. Tarjoa mansikkavispipuuro maidon, kaurajuoman tai kerman ja mansikoiden kanssa.

Vinkki! Voit käyttää mansikkavispipuuroon joko tuoreita tai pakastettuja mansikoita. Happamuutta saat lisäämällä puuroon raparperia.

Mansikkavispipuuro
Kuohkea mansikkavispipuuro maistuu ihanalta kylmän maidon, kaurajuoman, kerman tai vaniljakastikkeen kera. © Sinimaria Halonen

Lue myös Anna.fi: Vispipuuro punaisista marjoista


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikkavispipuuro

Sinun täytyy kommentoidaksesi.