Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Michelada-olutdrinkki

Meksikolaisten ruokien kaveriksi pöytään sopii meksikolainen olut. Kun juoman nauttii suolareunaisesta lasista ja maustaa sen kevyesti limellä, juomaa kutsutaan cheladaksi. Michelada taas maustetaan maustekastikkeilla kiinnostavaksi drinkiksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Michelada-olutdrinkki:

  • 2 rkl limetinmehua
  • muutama tippa Tabascoa
  • muutama tippa Worcesterkastiketta
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • 1 plo (0,33 l) meksikolaista olutta

Lasin reunukseen:

  • limettiviipale
  • ripaus hienoksi jauhettua sormisuolaa
  • ripaus chilijauhetta

Valmistusohje

1. Koristele ensin lasit. Pyyhkäise limettiviipaleella lasin reunat ja dippaa lasit kevyesti suola-chilijauheseokseen.

2. Mittaa laseihin kaksi ruokalusikallista limetinmehua, muutama tippa tabascoa ja muutama tippa worcesterkastiketta Valuta päälle pullo huolella viilennettyä meksikolaista olutta. Tarjoa heti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 27/19.

Katso myös: Meksikolainen ruoka hurmaa – parhaat tacot, quesadillat ja muut mausteiset herkut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Michelada-olutdrinkki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.