
Syksyinen Parsa-lehtikaalirisotto
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 pussi Blå Band Parsarisottoaineksia
- 1 dl revittyä lehtikaalia
- 3 rkl pinjansiemeniä
- Parmesan-juustoa
- pippuria
Valmistusohje
- Revi lehtikaalista pieniä paloja irti lehtikaalin rangasta.
- Valmista Blå Band Parsarisottoaines pussin ohjeen mukaan. Lisää keittoajan puolivälissä revityt lehtikaalin palat.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla koko ajan käännellen, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
- Asettele valmis risotto lautaselle ja ripottele paahdetut pinjansiemet annoksen päälle, halutessasi voit lisätä parmesanjuustoa ja pippuria.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Syksyinen Parsa-lehtikaalirisotto