MAINOS |
Mainos |

Syksyinen Parsa-lehtikaalirisotto

Ainekset

  • 1 pussi Blå Band Parsarisottoaineksia
  • 1 dl revittyä lehtikaalia
  • 3 rkl pinjansiemeniä
  • Parmesan-juustoa
  • pippuria

Valmistusohje

  1. Revi lehtikaalista pieniä paloja irti lehtikaalin rangasta.
  2. Valmista Blå Band Parsarisottoaines pussin ohjeen mukaan. Lisää keittoajan puolivälissä revityt lehtikaalin palat.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla koko ajan käännellen, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
  4. Asettele valmis risotto lautaselle ja ripottele paahdetut pinjansiemet annoksen päälle, halutessasi voit lisätä parmesanjuustoa ja pippuria.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Syksyinen Parsa-lehtikaalirisotto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.