Mainos: Tiina Rantanen
30-60 min
10
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos
Mainos

Toscanalainen broilerinmaksapatee

Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Toscanalainen broilerinmaksapatee on osa syötävää joululahjaa, jossa saajaa hemmotellaan pateen lisäksi palalla Le Gruyère AOP -juustoa ja pullolla viiniä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
600 g broilerinmaksaa (pakaste)
2 rkl laktoositonta voita
2-3 kpl salottisipulia
2 dl makeaa valkoviiniä
1 pieni tlk anjovisfileitä liemineen
3/4 dl kaprista
1 rkl silputtua, tuoretta rosmariinia
2 dl kanalientä fondista
1 rkl hunajaa
2 rkl tomaattipyreetä
suolaa, mustapippuria

Koristeeksi

Le Gruyère AOP -juustolastuja
rucolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Toscanalainen broilerinmaksapatee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X