30-60 min
10

Toscanalainen broilerinmaksapatee
Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP
Toscanalainen broilerinmaksapatee on osa syötävää joululahjaa, jossa saajaa hemmotellaan pateen lisäksi palalla Le Gruyère AOP -juustoa ja pullolla viiniä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
600 g
broilerinmaksaa (pakaste)
2 rkl
laktoositonta voita
2-3 kpl
salottisipulia
2 dl
makeaa valkoviiniä
1 pieni tlk
anjovisfileitä liemineen
3/4 dl
kaprista
1 rkl
silputtua, tuoretta rosmariinia
2 dl
kanalientä fondista
1 rkl
hunajaa
2 rkl
tomaattipyreetä
suolaa, mustapippuria
Koristeeksi
Le Gruyère AOP -juustolastuja
rucolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Toscanalainen broilerinmaksapatee