Ruoka Mainos

Mikä kesäisistä voileivistä on herkullisin? Äänestä ja voita

Ruokabloggaajat Frutti di Mutsi ja Suklaapossu ottivat toisistaan mittaa Kotilieden ja Electroluxin leikkimielisessä kokkisodassa. Kisan tuotoksena syntyi kuusi herkullista voileipää. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Electrolux CombiSteam – lisää höyryä leipomiseen

Electrolux

Electrolux CombiSteam -höyryuunin tuottama höyry nostattaa leivän upean muhkeaksi ja pitää sen täydellisen kosteana. Näin leivän sisuksesta tulee kuohkeampi ja kuoresta rapeampi. Höyryn ansiosta leipä myös paistuu tasaisemmin – ja maistuu paremmalta.

Tutustu Electroluxin höyryuuneihin!

Kotitekoinen rapeakuorinen leipä on kesäpöydän yksinkertainen herkku, joka syntyy helposti höyryuunilla. Kesäiset täytteet tekevät leivästä myös ruokaisan välipalan tai piknik-evään.

Haastoimme Kotilieden bloggaajat Suklaapossun ja Frutti di Mutsin leikkimieliseen kokkisotaan Suomen Kokkimaajoukkueen Katja Tuomaisen ja Kari Julinin kanssa. Joukkueet valmistivat kesäisistä raaka-aineista yhteensä kuusi maukasta leipää Taste of Helsinki -ruokafestivaalissa järjestetyssä kilpailussa.

Leipien täytteinä oli muun muassa savumuikkua, paprikaa, lämminsavulohta, parmankinkkua ja tuorejuustoa sekä mansikoita. Kokkisodan yleisö ihastui leipiin ja kesäisiin makuihin. Myös Kotilieden lukijat pääsevät valitsemaan oman suosikkinsa bloggaajien ja huippukokkien leivistä.

Äänestä alla omaa suosikkiasi ja voit päästä kokkaamaan ammattikokkien kanssa.

Lisää herkullisia kuvia ja Electroluxin Chef´s Secrest -keittiön tunnelmia Taste of Helsinki -tapahtumasta löydät Frutti di Mutsin blogista.

Kilpailu on päättynyt!

Anna äänesi herkullisimman näköiselle leivälle ja voita pääsy Electrolux CulinarySchool -kokkikouluun Helsinkiin. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi kahden hengen paikkaa kokkikouluun. Arvo on noin 120 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 21.6.–15.7.2018.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Advertisement

1. Vaaleaa leipää, pannulla lämmitettyä lämminsavulohta, tuorejuustoa, kapriksia
2. Vaaleaa leipää, uppomuna, pannulla paahdettua parmankinkkua
3. Vaaleaa leipää, pannulla paahdettua kesäkurpitsaa, kevätsipulia, tuoreita mansikoita, basilikaa
4. Tummaa saaristolaisleipää, keitetty ja siivilän läpi puristettu munanmunamäiske, savumuikkua
5. Tummaa saaristolaisleipää, lämminsavulohitahnaa, mansikoita
6. Tummaa saaristolaisleipää, freesattua paprikaa ja kesäsipulia, piparjuuritahnaa, savumuikkua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mikä kesäisistä voileivistä on herkullisin? Äänestä ja voita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X