Ihmiset Tilaajille

Elämä yllätti laulaja Anna Hanskin keskenmenojen jälkeen: ”On mahtavaa olla näin nuori mummi!”    

Toive vielä yhdestä omasta lapsesta sai keskenmenojen jälkeen yllätyskäänteen. Anna Hanskista tuli 47-vuotiaana isoäiti, ja nyt mummius on elämän suurin ilo.

Suurperhe, jossa ­olisi useampi lapsi. Se oli aina ollut laulaja Anna Hanskin haave, ja unelma ilta­tähdestä eli yhä, vaikka Anna oli yli nelikymppinen ja kahden aikuisen tyttären äiti.

Hän yritti tulla raskaaksi puolisonsa Aku Nyyssösen kanssa, mutta luonto puuttui peliin. Anna sai keskenmenon. Sitten toisen. Ja vielä kolmannen.

Menetysten käsitteleminen oli niin rankkaa, että Anna väsyi. Raskauden yrittäminen sai jäädä.

”Koetin lohduttautua ajattelemalla, että lapsilukuni oli tarkoitus olla täynnä”, hän sanoo.

Muutama vuosi keskenmenojen jälkeen Annan elämä mullistui odottamattomalla tavalla. Hän sai esikoistyttäreltään Nennalta puhelun kesäteatterin takahuoneeseen, ja Nenna kertoi odottavansa vauvaa. 47-vuotiaasta Annasta ei ollut tulossa ­kolmatta kertaa äiti, vaan ensimmäistä kertaa isoäiti.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.