Nostalgia Tilaajille

Dannyn show oli 60-luvulla niin kuuma, että ihailijat lähes pyörtyivät – muistatko vielä, miten Dannyn ura laulajana alkoi?

Vauhdikas Danny-show villitsi tanssilavoilla ympäri Suomen. Estradilla nähtiin tähtiä ja käärmeitäkin, lavan edessä kirkuvia tyttöjä. Se oli huumaa se!

Ilkka Lipsasen poppariura sai lentävän lähdön vuonna 1964. Helsinkiläinen Islanders-yhtye päätti, että rautalankamuodista pitää siirtyä seuraavaan tyyliin ja pestata laulusolisti. Se oli sähäkkä Lipsanen.

Ilkka Lipsanen oli tuolloin parikymppinen eteenpäin katsova jannu, joka oli jättänyt Kruununhaan Svenska Lyceumin kesken työskennelläkseen Primulan pullakuskina ja mahdollisesti myös popidolina.

Ilkasta tuli Danny, mutta hänestä olisi hyvin saattanut tulla myös Davy, Jack tai Juha, jotka olivat vakavia vaihtoehtoja taiteilijanimeksi.

Ensimmäinen Dannyn levyttämä kappale oli East Virginia kääntöpuolenaan Hey Boba Lou.

Siitä se ihailijoiden kirkuminen alkoi. Samoin fanien keikuttamassa autossa tasapainoileminen. Keikutettava ajopeli oli Danny & The Islandersin kleinbussi.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.