Ihmiset Tilaajille

Piikittelevä huumori on Tarja Halosen ja Pentti Arajärven parisuhteen perusta

Yhteinen arvomaailma ja piikittelevä huumori ovat presidentti Tarja Halosen ja tohtori Pentti Arajärven suhteen perusta. He kiistelevät vain kahdesta periaatteellisesta asiasta – ja hieman kotitöistä.

Tapaaminen presidentti Tarja Halosen, 73, työhuoneessa Helsingin Hakaniemessä alkaa leppoisissa merkeissä, kunnes kuvaajan kattoon suuntaamat lamput saavat lämmetessään aikaan palohälytyksen. Päivettyneet, Madagaskarin-matkalta juuri palanneet Tarja Halonen ja hänen puolisonsa tohtori Pentti Arajärvi, 68, eivät mokomasta hätkähdä, ja juttua jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Yhteiskunnallisesti aktiiviselta pariskunnalta on ensiksi kysyttävä, miltä maailma näyttää juuri nyt heidän mielestään. Tarja Halonen lohkaisee salamannopeasti vastakysymyksen: ”Pitääkö meidän olla rehellisiä vai edustavia?”

Pentti Arajärvi jatkaa vauhdissa: ”Olemme rehellisinäkin edustavia!”

Lue myös: Kuka on kaikkien aikojen inspiroivin suomalaisnainen? Kotilieden lukijat paljastavat!

Tarja Halonen ei pidä muutosta pahana asiana

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.